Forum » Operacijski sistemi » Kako installirati dva windowsa in se ob vsakem zagonu odločiti katerega bi uporabil
Kako installirati dva windowsa in se ob vsakem zagonu odločiti katerega bi uporabil
Zigyc ::
Ja rad bi installiral dva windowsa in sicer linux ter xp ali kaj podobnega. Če kdo ve kako se to stori naj mi pove.
Hvala!
Hvala!
bobby ::
he he ta je dobra,.. :D
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
bluefish ::
Enostavno. Namestiš Windows, nato pa še Linux in ta ti bo sam ustvaril meni za izbiro zagona.
fosil ::
Ne morem se zadržat...
Windows XP, Vista, Linux... so operacijski sistemi. In ti bi rad instaliral dva operacijska sistema, ne pa dva windowsa.
Windows XP, Vista, Linux... so operacijski sistemi. In ti bi rad instaliral dva operacijska sistema, ne pa dva windowsa.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne zazna ONDA tabliceOddelek: Pomoč in nasveti | 650 (604) | Marilyn |
» | hp pavilion nadgradnja namesto cdrom sdd disk problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1402) | solatko |
» | izbira xp in linux težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1554 (1187) | bibip |
» | Windows XP: Problem pri zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 2292 (1942) | armyman |
» | Nekam čudno za tako mašinoOddelek: Pomoč in nasveti | 1359 (1164) | Paramedic |