» »

News skripte!

News skripte!

Jebiveter ::

Zanima me kje bi lahko dobil kaksne cgi news scripte? Potrebujem za lastnop stran na kateri bi imel redno obnovljene novice! Ce mi lahko kdo pomaga....:)
100x thanx

PaJo, luni! Please HELP!!!!!:O:O Ne vem kaksne news skripte ste imeli na stari strani, sam me zanima, ce bi mi lahko to poslai, ali, ce se da dobiti na netu, kje?

BTW: A so ble une skripte ''domace izdelave''?
1000000x thnx!!!!:D

PaJo ::

Ne meli smo eno free skripto ki jo dobis tule:
http://www.krdesigns.com/
RAbis le server z podporo za CGI in SSI pa ti dela ko sus:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

darh ::

jest bi ti priporocu NewsPro, k ga dobis na
http://amphibian.gagames.com/newspro/

newspro uporablamo na BPCUCU in morm rect da dela brez problema, sam ce pa misls kej hackat tole skripto, ti je pa ne priporocam, ker je zlo zmedeno napisana.... in porabs kr lep cajt da pogruntas za kaj gre...

Excuses are useless! Results are priceless!

OK, thank you both!

Zdej mam se par problemov in sem upal, da mi lahko pomagate!

Torej, dubu sem UBB v5.39 in sem hotu stestirat. Instaliram po navodilih, in hocem nastavit t.i. General Settings! Nakar se mi v desnem oknu pojavi Nimate dovoljenja za ogled te strani! Kaj nej zdej nardim?

In zdej se drug problem! V Dreamweaver-ju 3 nikakor ne morem nastavit background image! Nastavim, v Dramweaverju mi bacground pokaze v Explorerju (predogled) pa ne! Kaj zdej? Pa tud ce dam, npr., layerju background color mi je v explorerju ne pokaze! Ce pa layerje pretvorim v table mi sploh vse zamesa! marve sicer pokaze, vendar mi naredi en velik rob okoli tabel, da to ni res! Ce se kdo kolickaj spozna na Dreamweaver, PLEASE HELP!!:O

Za UBB preveri ce mas dobro nastavljene pravice v direktuiju kamor si razpakiral UBB.
Za drugi problem pa nevem kaj bi bilo, mogoce niams pravih poti do slikic:D

Pa sej ne morem nastavlat nic, ker mi ne odpre nobenega okna v Control Panelu, sam tisto prvo, kjer razlaga hierarhiojo uporabnikov (al neki tazga)!
Boo!:|

Nevem no.
SAmo jaz se zmeraj mislim da na strezniku, ne v programu, nimas vse dobro nastavljeno;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NewsPro

Oddelek: Programiranje
191185 (1059) Mobidick
»

skripta za članke

Oddelek: Izdelava spletišč
141278 (1100) cahahopie