Forum » Operacijski sistemi » utorrent & vista nista lepi par
utorrent & vista nista lepi par
detroit ::
Lp
Mogoče kdo ve čemu imam ko testiram v utorrentu če je port odprt (ctrl+g) vsake par urc drugačn odgovor? Enkrat mi piše da je odprt enkrat zaprt in mi uploada z 1kbps potem pa spet čez par urc 80 kbps in potem spet preverim in je odprt...
Kaka ideja?
imam trenutno speedtouch od amisa (nek tko tko router/modem k pride v paketu in podpira upnp tko da ni potrebno lih forwaridart portu)
hvala za odgovore
Mogoče kdo ve čemu imam ko testiram v utorrentu če je port odprt (ctrl+g) vsake par urc drugačn odgovor? Enkrat mi piše da je odprt enkrat zaprt in mi uploada z 1kbps potem pa spet čez par urc 80 kbps in potem spet preverim in je odprt...
Kaka ideja?
imam trenutno speedtouch od amisa (nek tko tko router/modem k pride v paketu in podpira upnp tko da ni potrebno lih forwaridart portu)
hvala za odgovore
Skero
SkIDiver ::
Problem bo prej kje drugje kot v Visti.
Sam imam Vista in uTorrent pa lepo dela 1.2 MB/s pri polni obremenitvi. Preveri protivirusni program in gonilnike mrežne kartice. Lahko poskusiš tudi v Safe Mode with Networking pa boš videl, če je kaka razlika.
Sam imam Vista in uTorrent pa lepo dela 1.2 MB/s pri polni obremenitvi. Preveri protivirusni program in gonilnike mrežne kartice. Lahko poskusiš tudi v Safe Mode with Networking pa boš videl, če je kaka razlika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
detroit ::
problem je mogoče v tem da sm instalirou in protowall in peerguardian ampak oba uninstalirou, mam feeling da od takrat naprej ne dela smm......le kaj bi ostalo po uninstallu
drgač pa thank za dosedanje odgovore
drgač pa thank za dosedanje odgovore
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl in forwardiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 1432 (1199) | SmeskoSnezak |
» | Svetovni dan IPv6 bo 8. junija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18560 (16411) | MrStein |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4380 (2326) | schorpion |
» | Čudno obnašanje uTorrenta in odpiranje portov ( slab prenos )Oddelek: Programska oprema | 2775 (2603) | blackbfm |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3219 (3219) | bluefish |