Forum » Operacijski sistemi » Kubuntu mount problem
Kubuntu mount problem
Anteus ::
Disk na prenosniku sem razdelil na tri particije - swap, sistem in skladišče. Do sedaj so stvari delovale, kot je treba, pred kratkim pa se je pojavila težava s priklapljanjem tretjega diska. Sploh ne dovoli več dostopa, tudi če poskušam kot root.
Sporoča: [ Sistem je sporočil: mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sda3 ][ missing codepage or helper program, or other error ]
Pregledal sem tudi system log, kot je pisalo v sporočilu o napaki, ampak tam nisem našel ničesar.
Program mount sporoča kodo 32, ampak to je, kakor sem razbral, splošno sporočilo o napaki.
Mimogrede, preden so se pojavile težave, sem prenašal na ta disk večje datoteke, čeprav ne verjamem, da bi to lahko povzročilo težave, kot jih imam jaz.
Sporoča: [ Sistem je sporočil: mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/sda3 ][ missing codepage or helper program, or other error ]
Pregledal sem tudi system log, kot je pisalo v sporočilu o napaki, ampak tam nisem našel ničesar.
Program mount sporoča kodo 32, ampak to je, kakor sem razbral, splošno sporočilo o napaki.
Mimogrede, preden so se pojavile težave, sem prenašal na ta disk večje datoteke, čeprav ne verjamem, da bi to lahko povzročilo težave, kot jih imam jaz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [samba] izgubljanje povezaveOddelek: Operacijski sistemi | 1319 (1107) | SasoS |
» | Izbira filesystema(linux)Oddelek: Operacijski sistemi | 2434 (1602) | zee |
» | Grub error 22Oddelek: Operacijski sistemi | 1796 (1442) | Anteus |
» | Težave z diskom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1139) | dux |
» | Problem pri instalaciji Red Hat 8.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1183 (969) | dr.J |