Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje Viste
Formatiranje Viste
kogovsek4 ::
Lep pozdrav
Na računalniku imam Visto, ker pa je računalnik začel delovati malo počasneje bi ga rad formatiral. Pa me zanima kaj rabim da ga formatiram (npr. katere programe se splača že prej zdownloadat pa če se da link zravn za torrent dt)
Zlo bi bil vesel če bi mi kdo dau link za torrent od Viste(delujoče) in p kakšen tutrial v SLOVENŠČINI.
Hvala za odgovore
SEJ VEM DA JE VPRAŠANJE N00B-ovsko
Na računalniku imam Visto, ker pa je računalnik začel delovati malo počasneje bi ga rad formatiral. Pa me zanima kaj rabim da ga formatiram (npr. katere programe se splača že prej zdownloadat pa če se da link zravn za torrent dt)
Zlo bi bil vesel če bi mi kdo dau link za torrent od Viste(delujoče) in p kakšen tutrial v SLOVENŠČINI.
Hvala za odgovore
SEJ VEM DA JE VPRAŠANJE N00B-ovsko
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Nakratko. Pravila - seznani se z njimi.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pohitritev odpiranja programovOddelek: Pomoč in nasveti | 4215 (3365) | mn |
» | Postavitev serverjaOddelek: Omrežja in internet | 3653 (3264) | Pimoz |
» | torrent klient na ruterjuOddelek: Omrežja in internet | 1628 (1479) | MrStein |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2793 (2353) | vbohinc |
» | torrent + ROUTER <- enostavno mi ne potegne!Oddelek: Omrežja in internet | 2189 (2089) | Paramedic |