Forum » Pomoč in nasveti » DivX in Hollywood + DVD kartica
DivX in Hollywood + DVD kartica
Matty ::
Pred kratkim sem razmisljal kako bi lahko gledal DivXe brez nove graficne kartice (nima TV-out). Spomnil sem se na Hollywood + DVD dekodersko. Ima mogoce kdo link do strani, kjer je en programcek, ki omogoca gledat DivXe?
(ker nisem rabu te funkcije, sem ze zdavnaj pozabil link)
LP
(ker nisem rabu te funkcije, sem ze zdavnaj pozabil link)
LP
aky ::
http://www.divx-digest.com/software/div...
Program sicer redko deluje; slika je slaba, vcasih obrnjena na glavo, etc..
Program sicer redko deluje; slika je slaba, vcasih obrnjena na glavo, etc..
MTB ::
aky: program deluje čisto OK, slika je v redu, obrnjena na glavo pa samo takrat, ko tako nastaviš....
RS
RS
Matty ::
Takole... sem probal, dela vec ali manj cisto OK, slika je pa slabsa kot preko mojega Matroxa DH (dekodersko bom uporabil v enmu drugmu racunalniku) ali kot pri predvajanju DVDjev. Se pa ni za pritozevat...
DivXplus nisem mogel usposobit, mi pa dela HHplus super, vcasih je okoli obrnjena slika ampak to se da nastimat...
DivXplus nisem mogel usposobit, mi pa dela HHplus super, vcasih je okoli obrnjena slika ampak to se da nastimat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1905 (1524) | igorjan |
» | Poznavalci Matrox-a G550Oddelek: Strojna oprema | 1040 (926) | Realman |
» | Ne prav lep Divx player...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1391 (1022) | msmiha |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2811 (2375) | buhica1 |
» | divx problem .... spetOddelek: Programska oprema | 1032 (834) | Jebiveter |