Forum » Operacijski sistemi » particija d: ni dostopna
particija d: ni dostopna

slemo ::
Imam prenosnik in windows xp, do sedaj mi je normalno deloval, sedaj pa kar naenkrat ne morem več dostopati do particije na disku.

Na disku imam 2 particije C: in D: ,Na particji D: so poodatki,katere ne bi rad izgubil, ko kliknem na particijo, se izpiše obvestilo "disk v pogonu D: ni formatiran, ali ga želite formatirati zdaj?

Disk sem pregledal z disk defragmenterjem, a ne pomaga. Poizkušal sem tudi z "DISKPART" pa ne gre.

Je kakšna druga možnost priti do podatkov na tej particiji?
Na disku imam 2 particije C: in D: ,Na particji D: so poodatki,katere ne bi rad izgubil, ko kliknem na particijo, se izpiše obvestilo "disk v pogonu D: ni formatiran, ali ga želite formatirati zdaj?
Disk sem pregledal z disk defragmenterjem, a ne pomaga. Poizkušal sem tudi z "DISKPART" pa ne gre.
Je kakšna druga možnost priti do podatkov na tej particiji?

Jernej88_ ::
Verjetno si naredil napako pri namestiti OS, ko si brisal particijo D: in ponovno kreiral (predvidevam), zato ti pa zdaj reče da še ni formatiraena. 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3358 (2994) | MIHAc27 | 
| » | zbrisane particije - obnovitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (1087) | ~Speed | 
| » | problem particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (2096) | Izi | 
| » | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2502 (1873) | BlackHole | 
| » | Črke pogonov v WindowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1347) | spucek |