Forum » Pomoč in nasveti » win XP in geoforce 2 tv out
win XP in geoforce 2 tv out
PIII850 ::
Na novo sem si instalirar win xp, nato dal gor driverje detonator in pa program refresh rate fix. A ko namestim refresh fix, mi enostavno noce vec delovat TV out ma grafični. Sedaj imam pa se en problem. Odinstaliral sem vse driverje in refresh rate fix, ter na novo hotel instalirat driverje za grafično, vendar mi vsakokrat najdejo winsi da imam kao geoforce 2 ddr, kar pa ni res, ker imam GF2 TI varianto. Kako to rešiti
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
reXor ::
Kar se tice tistga programa.....SUX!
Probi najdt prog.(www.google.com) RefreshLock.......jst ga mam in mi zvisa RefreshRatekr posteno.....pa se kupot je za uporablat!
Glede instalacije drajverjev....
A si probu drajverje sam Update...
A spili ti delajo....
Kere detenatorje si pa nalozil?
Probi najdt prog.(www.google.com) RefreshLock.......jst ga mam in mi zvisa RefreshRatekr posteno.....pa se kupot je za uporablat!
Glede instalacije drajverjev....
A si probu drajverje sam Update...
A spili ti delajo....
Kere detenatorje si pa nalozil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ati radeon 8500 TV out problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (914) | js |
» | geforce nvidia 420 tvout ne delaOddelek: Strojna oprema | 1055 (832) | šumigo |
» | kaj je s temi nekefi fixerji za nvidia karticeOddelek: Programska oprema | 1312 (856) | AngelOfDeath |
» | Detonatorji 27.42Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1678 (1678) | spucek |
» | Problem z Win2000...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1046) | Martesan |