» »

spremamba vpisnega okna in kona za ugašanje

spremamba vpisnega okna in kona za ugašanje

pero228 ::

Pozdravljeni!

Ko sem prišel iz šole in resitiral računalnik, se mi ob ponovnem zagonu ni pokazal klasični meni za izbiro med uporabniškimi računi ampak meni v stilu windovsow 95- 98 na katerem moraš sam vpisati uporabniško ime in geslo.

Ko hočem računalnik ugasniti dam start in kjer je prej pisalo

Log off in turn of computer zdaj pa piše log of in shut down spet v stilu win 95 - 98

Kako se da ta stvar nastaviti na običajen vmesnik xp.

Robocop1 ::

Če te prav razumem, se je tvoj način prijave v Windowse spremenil ==> namesto, da izbiraš med obstoječimi uporabniškimi računi, moraš sam vpisati uporabniško ime.
Zadevo popraviš tako, da v nadzorni plošči (control panel) odpreš "uporabniški računi", tam pa klikneš "spreminjanje načina prijave in odjave".
Na voljo imaš 2 možnosti. Obkljukaj obe dve, shrani nastavitve in se poskušaj znova prijaviti.

pero228 ::

Sledil sem tvojim navodilom a mi ob pritisku na change the way users log on or off pojavi
client services for netwere has disabled the welcome screen you must uninstalli it. Na naddzorni plošči res najdem to datoteko ampak je ne morem odstraniti niti odpreti . stem mi tudi ni omogočena nobena od teh dveh možnosti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rad bi avtomatsko izpolnjeval HTML obrazce

Oddelek: Programiranje
8897 (638) joze67
»

Firefox in uporabniško ime

Oddelek: Pomoč in nasveti
132080 (1870) SLO_Matej
»

več uporabniških računov

71007 (923) Cold1
»

težave z namestitvijo t-2 telefona (OBUP)

91377 (1304) Djz3l3
»

Nekaj glede prijavljanja v WinXP...

Oddelek: Programska oprema
91046 (931) ABX

Več podobnih tem