Forum » Pomoč in nasveti » CMOS
CMOS
turist1 ::
zakaj se uporablja gumb cmos na matični, v praksi me zanima...ne reci googlaj, zanima me tisti ki ga uporabljate, zakaj ga?
hvala
lp
hvala
lp
tilinho20 ::
zakaj se uporablja gumb cmos na matični, v praksi me zanima...ne reci googlaj, zanima me tisti ki ga uporabljate, zakaj ga?
hvala
lp
Kakšna lenoba!
turist1 ::
dojaja hvala, to vem, a pa služi še kakšnemu namenu, ker reset lahko tudi c biousu nastimaš...če se kaj preveč špilaš in bi rad resetiral, se mi zdi zamudno rastavlat pc, če lahko za tipkovnico vse urediš....le to..se mi je zdelo potratno ...
tilinho....lena
tilinho....lena
sajko ::
Ja, ko boš enkrat mal preveč navil in se komp ne bo več zbudil (niti do biosa) boš pa kaj? :)
Fave ::
Kaj pa naredi ta reset? A nastavi na defolt nastavitve?
My mind's a hyper tool that fixes everything.
damjanj ::
s tem lahko plato vrneš na tovarniške nastavitve. Nekoč so nekater Intel plate imele možnost da če si zjebal plato z napačnim FIRMWARE-om to spet popravil. Postopka ne mislim tukaj opisat ker itak noben takih plat ne uporablja več. je pa lepo vedet da so včasih plate tudi to možnost imele.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25383 (8140) | hojnikb |
» | blue screen med zagonom ali namestitvijo OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1123) | ST-777 |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5033 (3161) | Riff |
» | Naviju in skuru?!? ...če sm že, kaj sm?Oddelek: Navijanje | 1877 (1113) | Pyr0Beast |
» | Flashal BIOS na Epox 8rda+, sedaj tipkovnica ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1119) | EZ2BHard |