Forum » Pomoč in nasveti » audio CD ekstra
audio CD ekstra
tac ::
Z winOnCd sem naredil audio CD ekstra - najprej je glasbeni CD, potem pa se ena seja s podatki. CD se pravilno obnasa samo v winXP, v win98 pa ne ? Je torej potrebno naloziti se kake gonilnike za podporo CD ekstra ? Mislim, da bi to moralo delati takoj... V stolpu mi lepo predvaja glasbo, v win98 pa se tega ne..napise da tega CDja ni v pogonu ?
Hvala za resitve problema...
Hvala za resitve problema...
ender ::
AngelOfDeath: UDF nima nobene veze s CD Extra.
tac: v kakšnem načinu si posnel drugo sejo? ali ti ne dela samo na enem Win98 računalniku ali na večih (če samo na enem, je možno, da CD-ROM ne podpira pravilno CD-XA formata)
tac: v kakšnem načinu si posnel drugo sejo? ali ti ne dela samo na enem Win98 računalniku ali na večih (če samo na enem, je možno, da CD-ROM ne podpira pravilno CD-XA formata)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Sprobal samo na enem starejsem z win98, bom probal se na novejsem z win98. Najbrz bo res kaj takega, da je CDROM kriv :(. Zapekel sem s carovnikom za CD Ekstra v WinOnCDju.. ne vem kako je on to pekel ...
Na zalost je res bil prestar CDROM, na novejsem dela brez problema. Klinc, pa stare komponente ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | namestitev windows 98Oddelek: Operacijski sistemi | 1681 (1298) | far cry |
» | skupna raba omrežne povezaveOddelek: Operacijski sistemi | 1639 (1526) | ali3n |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1885 (1662) | franc3e |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1698) | Red_Mamba |
» | win 2k pro problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1180) | krho |