Forum » Pomoč in nasveti » CUE/BIN
CUE/BIN
tolat ::
Imam dva fajla "ime_fajla.cue" in "ime_fajla.bin" s katerim programom in kako (postopek) naj jih zapišen na CD, da bo le-ta BOOT CD? Hvala za odgovore.
CaqKa ::
meni včasih res ni jasno če se kdo iz koga norca dela...
predlagam da se novo nastalim članom pred oke fukne neka pravila in kakšen fakju, potem bi se lahko takšne teme kot je ta brisale mirne volje.
predlagam da se novo nastalim članom pred oke fukne neka pravila in kakšen fakju, potem bi se lahko takšne teme kot je ta brisale mirne volje.
der_Alte ::
cdrdao write --device 0,6,0 --buffers 64 ime_fajla.cue device jasno izbereš glede na tvoj conf.
frudi ::
prosim, prosim, prooooooosiiiiiiiiiiiiiim, naj mine en teden, da nekdo ne vpraša, kaj nardit z .bin fajli.
predlagam, da se nardi en 'sticky' topic bin/cue fajli, da ne bo vsake tri dni nekdo prišel z vedno istim vprašanjem
pathetic ignorant idi... mah, bom koga še užalil...
predlagam, da se nardi en 'sticky' topic bin/cue fajli, da ne bo vsake tri dni nekdo prišel z vedno istim vprašanjem
pathetic ignorant idi... mah, bom koga še užalil...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
CaqKa ::
sem že mislil da sem edini ko mu gre to na živce...
der_alte:
kaj gre z cdrecordom to tui? al z onim za linuxe al pa z onim za winse?
vem da cue nea podpira... mogoče pa bin
der_alte:
kaj gre z cdrecordom to tui? al z onim za linuxe al pa z onim za winse?
vem da cue nea podpira... mogoče pa bin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5131 (4571) | elninko |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4721 (4027) | shemenko |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2214 (2047) | Venturer |
» | Bin fajl prevelik za cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1265) | Red_Mamba |
» | bin filet brez cue fajla.. je mozno kaj s tega vn dobit?Oddelek: Programska oprema | 1637 (1473) | willson |