Forum » Omrežja in internet » SiOL internet
SiOL internet
vaxspec ::
Zdravo. Na vas se obračam z enim vprašanjem. Kako se lahko po formatiranju in na novo nameščenim OS vzpostavi povezava z SiOL-om. Upam da mi lahko pomagate. Temo sem dal pa kar pod pomoč in nasveti ker nisem vedel kam drugam naj jo dam.
Lp Vaxspec
Lp Vaxspec
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
Sem že poskusil vendar mi povezave ne vzpostavi avtomatsko. Vzpostaviti jo moram z klikom na ustvarjeno povezavo. Sistem pa je XP. Sem že poskusil z kopiranjem v mapo zagon vendar se ne da. Hvala za pomoč.
R-S-LoVe ::
192.168.1.1
ali 192.168.2.1
vpiši v iskalnik
in vstopil boš v modem, tam pa boš našel nekaj nastavitev
ali 192.168.2.1
vpiši v iskalnik
in vstopil boš v modem, tam pa boš našel nekaj nastavitev
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
hellomania ::
natančneje nastavitev internet access (ali nekaj podobnega)...ene parkrat klikneš naprej, enkrat daš enable namest disable in vpišeš username in password 2x daš connect in confirm changes...potem pa klikaš v meniju mislim da je druga povezava, dokler se ti ip ne pokaže tam kjer so ble prej 0.0.0.0
Je pa tudi druga možnost...
start-nadzorna plošča-internetne možnosti-povezave izbereš siol povezavo in daš mislim da kliči povezavo vedno ko ta ni prisotna ali nekaj podobnega
Je pa tudi druga možnost...
start-nadzorna plošča-internetne možnosti-povezave izbereš siol povezavo in daš mislim da kliči povezavo vedno ko ta ni prisotna ali nekaj podobnega
Hvala za pomoč. Mi je uspelo uredit zadevo. Kot ste rekli, nastavit je blo treba internet access in vpisat username in password. Sam še zmeraj mi ni jasno zakaj je do tega prišlo. Formatiral sem le računalnik in ne sinopeja. Hvala
izpad elektrike ?!
hellomania ::
psss
drugač pa fajn internet... samo dokler maš ti profil na silolu 20/20 ti tudi upload ne bo petegnu več kot 20 lohka pa probaš... :)
drugač pa fajn internet... samo dokler maš ti profil na silolu 20/20 ti tudi upload ne bo petegnu več kot 20 lohka pa probaš... :)
Mogoče je pa Siol preko daljave posodabljal tvoj modem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13660 (3006) | verto |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52102 (23852) | simone |
» | pomoc pri instalaciji wireless routerja BUffalo WHR HP G54Oddelek: Omrežja in internet | 3777 (3205) | N-E-O |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3334 (3154) | amigo_no1 |
» | Modri adsl in dlančnikOddelek: Omrežja in internet | 1656 (1342) | migi |