Forum » Pomoč in nasveti » MX Revolution - Problem
MX Revolution - Problem
Wflofl ::
Včeraj sem kupil MX Revolution, jo napolnil, naložil gonilnike in zadeva bi morala normalno delovati - pa žal ni tako.
Miškin kazalec se mi na vsake nekaj časa (na 2-5 min) začne zatikati (zmrzne za sekundo ali dve), potem pa spet nekaj časa (2-5min) deluje normalno.
Podloga je Razer exactmat (speed/control) na kateri stara miška (razer diamondback) deluje normalno.
Miško sem nato priključil na prenosnika in deluje normalno (z gonilniki in brez).
Potem sem jo spet priključil na osebni računalnik (sprobal vseh 8 portov) in je problem spet ostal.
USB ključ v računalniku je od miške oddaljen ca. 1m.
Nekaj let nazaj sem imel MX1000, sedaj sem imel Razer Diamondback-a in sem bil z obema 10* bolj zadovoljen kot sem sedaj s to.
Miškin kazalec se mi na vsake nekaj časa (na 2-5 min) začne zatikati (zmrzne za sekundo ali dve), potem pa spet nekaj časa (2-5min) deluje normalno.
Podloga je Razer exactmat (speed/control) na kateri stara miška (razer diamondback) deluje normalno.
Miško sem nato priključil na prenosnika in deluje normalno (z gonilniki in brez).
Potem sem jo spet priključil na osebni računalnik (sprobal vseh 8 portov) in je problem spet ostal.
Nekaj let nazaj sem imel MX1000, sedaj sem imel Razer Diamondback-a in sem bil z obema 10* bolj zadovoljen kot sem sedaj s to.
bluefish ::
če na prenosniku deluje brez problemov, potem to ni problem z mišjo.
Glede na to, da si preizkusil vse porte je problem morda programske narave. Je pa težko ugotavljati.
Glede na to, da si preizkusil vse porte je problem morda programske narave. Je pa težko ugotavljati.
Na prenosniku deluje normalno ja. Na začetku sem čisto izklučil možnost, da bi bilo lahko zaradi računalnika narobe. Vsi USB porti delujejo za ostalo napreve normalno. Torej je tukaj nek konkretni problem.
Morda res programska oprema, tako kot si omenil, kaj pa kakšne motnje iz napajalnika?
Sem pa pozabil oment: nimam nobenih drugih brezžičnih naprav, ki bi ovirale signal.
Morda res programska oprema, tako kot si omenil, kaj pa kakšne motnje iz napajalnika?
Sem pa pozabil oment: nimam nobenih drugih brezžičnih naprav, ki bi ovirale signal.
pecavar34 ::
Včeraj sem kupil MX Revolution, jo napolnil, naložil gonilnike in zadeva bi morala normalno delovati - pa žal ni tako.
To se je tudi meni zgodilo že ene parkrat na namiznem računalniku. Kar začne se zatikati, ampak tukaj ni problem v miški, pomoje se zgubi kakšna komunikacija, ker pri meni potem ko resetiram računalnik dela normalno. Meni se je to zgodilo dvakrat imam jo pa še več kot eno leto.
LP
M
Asus ROG G751JY
Meni se je pa to dogajalo na par minut. Problem je bil v motnjah, ki so verjetno prihajale z napajalnika.
Sedaj sem vhotni USB umaknil s pomočjo "podalška" stran od zadnjega dela računalnika in zadeva deluje normalno.
Sedaj sem vhotni USB umaknil s pomočjo "podalška" stran od zadnjega dela računalnika in zadeva deluje normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova gamerska miška. (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6337 (5145) | strictom |
» | Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6347 (5463) | mihajlo carr |
» | Je Habu že na voljo?Oddelek: Strojna oprema | 1471 (1286) | Roadkill |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3623 (2765) | frudi |
» | Katera miška je najboljsa?Oddelek: Strojna oprema | 2010 (1597) | Matek |