Forum » Pomoč in nasveti » Prva namestitev OS windows
Prva namestitev OS windows
krtk ::
Do zdaj sem že na 2 ali 3 računalnike namestil OS windows in ni bilo kakšnih težav.
Pri novem prenosniku pa se mi je pojavila težava in mi windowsi med nalaganjem javijo napakao, modri ekran in opozorilo da se bo računalnik zaustavil, da ne pride do poškodovanja,........
Je slučajno kje treba kaj izklopiti, je v biosu kakšna nastavitev, je kje kaj..... ali ja pač mogoče res računalnik pokvarjen?
Pri novem prenosniku pa se mi je pojavila težava in mi windowsi med nalaganjem javijo napakao, modri ekran in opozorilo da se bo računalnik zaustavil, da ne pride do poškodovanja,........
Je slučajno kje treba kaj izklopiti, je v biosu kakšna nastavitev, je kje kaj..... ali ja pač mogoče res računalnik pokvarjen?
misek ::
Verjetno imaš SATA disk. V BIOSu nastavi na IDE disk. Je že bilo v nekaj temah to omenjeno. Malo pobrskaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP BOOT CD problemOddelek: Operacijski sistemi | 1004 (899) | cmnigel |
» | nekaj gre narobe pri bootanju.Oddelek: Pomoč in nasveti | 803 (586) | kitara8 |
» | non stop resetiranje, računalnik ne zalaufa ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1057) | solatko |
» | V normalnem zagonu BSOD (moder ekran); v Safe mode vse delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1829 (1669) | ZaLoMaT |
» | Win XP blue screen - pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1357 (1255) | tommek |