» »

ICQ ipd programi v winXP pri vecih userjih

ICQ ipd programi v winXP pri vecih userjih

matic ::

Uporabljam winXP in ICQ (in se nekaj podbnih programov, ki imajo svoje stanje v tsk baru - spodaj desno pri uri). Velikokrat zaklenem masino (WIN+L) tako da mi kdorkoli drug ne "stafna" po racunalu. Se pa med tem kdaj pa kdaj tudi kak drug uporabnik prijavi notr, nakar se mu odpre moj ICQ pa tut se kak drug omenjene vrste program. (predvsem me moti ICQ)... Kako to onemogocit?!

Eno varianto poznam, ki bi verjetno delovala. V ICQ izklopim "run on startup" in ga potem sam vklpim ali pa ga dam samo pri meni v StartUp folder.. Ampak ali je se kaka boljsa varianta!?

Sploh pa ce tudi nek drug user prav tako sam zazene ICQ se potem odprejo vse moje nastavitve.. ali je sploh mozno da ICQ uporabljata 2 userja na istem racunalniku??? S tem da je ima vsak "svoj" ICQ?!

JLP ::

Ne vem koko je lih z original ICQ ampak kle uporablamo Miranda IM in pr tej si pač nardiš več uporabniških profilov (vsi settingsi so u svojmu fajlu) in na začetk k zaženeš program izbereš kerga boš uporablov. Al pa zaženeš program tko da na konc komande daš še ime userja in dorekt s tem profilom zaženeš. Tko mam pol jest narjen da ma vsak user(po želji) link do programa u StartUp z imenom profila na konc in se pol tko zažene.
Live long and prosper!

Borci ::

V ta zadnji verziji ICQ2002a bi naj bilo podprto Switch User za Windows XP. Bom tudi sam poskusil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
558762 (7496) ahac
»

zajedalski spyware

Oddelek: Operacijski sistemi
212578 (2245) hunter01
»

Logitech MouseWare bug (?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
272185 (1781) Swiwer
»

SIOL ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
222498 (1857) sash
»

Win2k se sami resetirajo

Oddelek: Operacijski sistemi
171363 (1193) andrej

Več podobnih tem