Forum » Operacijski sistemi » Kako ustvariti dual boot vista + xp ??
Kako ustvariti dual boot vista + xp ??
Mitja358 ::
Jaz bi vprašal kako ustvarim dual boot med windows visto ultimate sp1 64bit(ki je že inštalirana) in med windows xp pro 32bit sp3(ki ga hočem namestiti). Vista je na 1 disku xp pa ima tut svoj disk. preden bom inštaliral xpje moram kaj inštalirati ali kaj podobnega da bom imel dual boot ali ko inštaliram xp se samodejno naredi dual boot med xp in visto?? Hvala za odgovore.
- spremenil: Mitja358 ()
demon#666 ::
Čaw!
Stric google rad pomaga...
How to bual boot vista and xp, with Vista installed first
Sam imam tudi xp in visto, ko sem visto formatiru ni blo težav. Ko pa sem xp ponovno inštaliaru, sem si prejšni link prebrau in stvar je bila končana .
LP
Stric google rad pomaga...
How to bual boot vista and xp, with Vista installed first
Sam imam tudi xp in visto, ko sem visto formatiru ni blo težav. Ko pa sem xp ponovno inštaliaru, sem si prejšni link prebrau in stvar je bila končana .
LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
ja no ta link sem že prebral samo angleščina mi malo šepa in na razumem, zato bi rad vedel postopke v slovenščini če se da.
in ja jaz nočem formatirati disk kjer imam gor visto ker sem že 2 dni nalagal vse pregrame in igre.....
za xp imam rezerviran drug disk......
za xp imam rezerviran drug disk......
in sedaj en problem, ko sem inštaliral program easybcd in sem ga zagnal mi je javil tole napako: the application failed to initialize properly (0xc0000135). click on ok to terminate the application.
kaj storiti??
kaj storiti??
bluefish ::
namesti Xp na drugo particijo ali disk, potem pa vstavi DVD od Viste in zaženi v Recovery Console in uporabi ukaz fixmbr. Na visti nato instaliraj VistaBootPRO in uredi zagonski meni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
hvala vam za odgovore, vendar sem se odločil da xp ne gre več na moj rač, ker mi je vse zje***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2507 (1572) | demon#666 |
» | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3215 (2192) | Gutjerez |
» | Pomoč pri bootanju vista, xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1640) | matjaz23 |
» | Je Linux lahko nameščen poleg Windowsa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1535 (1119) | DixieFlatline |
» | [Vista]Dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 2452 (2262) | leftone |