Forum » Hlajenje in modifikacije » Pritrditev hladilnika za S939 na DFI LanParty
Pritrditev hladilnika za S939 na DFI LanParty
sloxl8 ::
Imam osnovno ploščo DFI LanParty UT nF4 Ultra-D s podnožjem S939. Prej sem imel nameščen hladilnik Thermaltake Big Typhoon in sicer tako, da je bil na zadnji strani osnovne plošče plastični nastavek, skozi katerega privijačiš hladilnik na procesor (dva vijaka). Imam pa originalni AMD-jev hladilnik, ki ima zaponko (tako kot starejši računalniki), ki jo zatakneš za zob ležišča procesorja (kot na sliki). Ker pa ležišče na tej osnovni plošči nima zob, za katere bi zaponko hladilnika zataknil (ob nakupu računalnika pa mi niso dali zraven krame, ki je ostala od montaže komponent), me zanima, kako originalni AMD-jev hladilnik pritrditi na procesor. Kje dobiti adapter z zobmi (kot je rumeni kvadratni okvir na zgornji sliki) za pritrditev zaponke?
- zavaroval slike: sid911 ()
sid911 ::
Lahko poskusiš z nakupom omenjenega dela preko bolhe ali Malih oglasov tule, mogoče se najde komu v kakem predalu kak.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
Shark-357 ::
Če si iz LJ ali okolice imam jaz ene par bracketov.
Seveda ga dobiš zastonj, da ne bo pomote.
Seveda ga dobiš zastonj, da ne bo pomote.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Shark-357 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična zviti CPU pini (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13710 (11264) | solatko |
» | Na Amazonu ponarejeni AMD-jevi procesorjiOddelek: Novice / Procesorji | 7278 (5175) | klinker |
» | Ni več video signala na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 971 (815) | st0jko |
» | ASUS Q-FAN funkcijaOddelek: Strojna oprema | 1349 (1156) | everyone |