Forum » Pomoč in nasveti » Vpisovanje v Gmail z različnimi brskalniki
Vpisovanje v Gmail z različnimi brskalniki
buick ::
Dve osebi, en računalnik. Ena uproablja Firefox, druga IE. Torej vsak odpira Gmail z drugim brskalnikom. A je možno na istem računalniku obema nastavit, da sta username in geslo takoj ob kliku na Gmail vidna - da sta že vpisana, da le teh ni potrebno vedno vpisovati!? Za enega ni problema, drugega pa mi ne uspe naštimat.
Še nekaj: Če odpreš Gmail z Firefoxom, ali vam dela Klepet?
Hvala.
Še nekaj: Če odpreš Gmail z Firefoxom, ali vam dela Klepet?
Hvala.
madog ::
1.
Pa sej vidnost podatkov za prijavo ima vsak brskalnik zapisano v svojem registru, se pravi da moraš samo omogočiti shranjevanje gesel tako v IE kot FF.
2.
Deluje 100%
Pa sej vidnost podatkov za prijavo ima vsak brskalnik zapisano v svojem registru, se pravi da moraš samo omogočiti shranjevanje gesel tako v IE kot FF.
2.
Deluje 100%
buick ::
V FF je ok..v IE pa nikakor ne najdem, kje se omogoči ta opcija..edino kjer sem našel kaj zvezi z passwordi je na Internet Options/Security/Custom Level..pol pa čisto spodaj..Sem poskusil tisto spremenit pa ni nič..Prosim, če kdo ve kje se tole uredi naj mi napiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nearly 5 Million Gmail passwords have been leaked, here's how to check yoursOddelek: Informacijska varnost | 3194 (2448) | s6c-gEL |
» | Google presenetil z ogromnim dobičkom, delnica rekordnoOddelek: Novice / Rezultati | 15627 (13330) | BaToCarx |
» | Utripanje med prijavo na GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1214) | Lion29 |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14486 (9606) | blackmack |
» | težave pri gmailuOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1409) | buick |