Forum » Pomoč in nasveti » folder za shranjevanje določenih datotek.
folder za shranjevanje določenih datotek.
maxum ::
firefox je brskalnik.
rad bi da mi določene fajle shrani v eno mapo, drugo oz. ostale pa v drugo.
npr. torrent datoteke v en folder ostalo pa v drug folder....po defaulto, ko kliknem na prenos torenta, da ga shrani v dolčen folder, vse ostalo pa v drugg folder.
Any ideas? :)
rad bi da mi določene fajle shrani v eno mapo, drugo oz. ostale pa v drugo.
npr. torrent datoteke v en folder ostalo pa v drug folder....po defaulto, ko kliknem na prenos torenta, da ga shrani v dolčen folder, vse ostalo pa v drugg folder.
Any ideas? :)
sedaj imam označeno da pri datotekah s končnico .torrent samodejno shrani na disk. prej me je vedno vpraalo kaj želim narediti...odpreti, shraniti itd...sedaj direkt shrani, kako spremenim nazaj da me vedno vpraša pred prenosom??
bluefish ::
Trenutno sem na Slo verziji, vendar boš verjetno lahko uspešno prevedel.
Orodja > Možnosti > Programi > za posamezen tip datoteke potem nastavljaš, kaj želiš, da se ob kliku na link zgodi.
Orodja > Možnosti > Programi > za posamezen tip datoteke potem nastavljaš, kaj želiš, da se ob kliku na link zgodi.
rešeno...nastavitve-programi;)
thanmx nisem videl tvojga posta
thanmx nisem videl tvojga posta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maxum ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2288 (1340) | HotBurek |
» | PhotoShop LightRoom vprašanje?Oddelek: Programska oprema | 6137 (5305) | SkyEye90 |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1181 (948) | roli |
» | EXPORT: MSSQL -> file -> MySQLOddelek: Programiranje | 1869 (1776) | delfy |
» | Outlook Express in shranjevanje pošte.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1915 (1803) | StratOS |