» »

Computer freeze

Computer freeze

Darkiii ::

Zdravo!

Rabil bi pomoč in sicer računalnik mi frizza ksm v igrci ... Nevem kako naj odpravim to tezavo. Tezava se je pojavila ko sm pucal kisto ... Od takrat naprej mi v igrcah vsakič freezne recimo enkt lansklet sem igral evil genius pa mije zelo dobro delala, sedaj mi pa freeza ... kaj naj naredim ?
Imam pa
CPU itel 2.4
Graficna: Gforce gs 7600
Rama 1,5

Hvala za vso pomoc

Lep pozdrav Jan

MadMicka ::

Lahko, da si po nesreči izkjučil kak ventilator in se ti zadeva v gejmih pregreje.

Mozno ... bom preverl, samo dvomim racunaolnik imam na podstresni kjer je 10 sopinj in racunalnik je cisto odprt ...

Hah. zanimivo, izklopil sem kisto mal kabelcke odklopu prklopu, porukal in nato spet priklopil, racunalnik se je zagnal do okenca kjer sem vpisal geslo prislo mi je do namizja za 5 sec nato se mije pa restartal. SPet sem ga izklopil spihal sem ventilatorcek na processorju in nazaj sestavil sedaj pa dela. Grem probat v igrico ce deluje tako kot je treba ...

Ne nedela ... se vedno freeza :S

Sem prehitro rekel tokoj po temu sem sel nazaj v igro in mije koj po prvi minuti freeznilo :S

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Darkiii ()

Pogruntal sem da je napaka v graficni kaj bi lahko bilo ventilatr se vrti vse lepo dela ... samo freeza mi sezmeri ... sm zamenal na 64 bitno grafo kjo mam dela vse normaln samo igrice stekajo k svina k dam pa to noter mi pa kuj zamrzne sploh noce da bi stekal sam zmrzne ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Darkiii ()

bluefish ::

ej, glede na način, s katerim opisuješ problem, bi bilo najbolje, da nekdo pride do tebe ali pa comp nesi na servis, ker v nasprotnem se bodo problemi le še stopnjevali, kot se že sedaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekompatibilnost grafične z računalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
6739 (526) amacar
»

GeForce 9500 GT (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
974319 (3915) Leprechaun
»