Forum » Kaj kupiti » LCD Sony 37 ali 40
LCD Sony 37 ali 40
ticom ::
Pozdravljeni!
Sem pred dnevi dal post na napačno stran foruma, pa še enkrat.
Zanima me če je kdo na forumu lastnik omenjenega tv-ja lcd tv Sony Bravia 37v 4500, oz. če mi lahko kdo da kaj več informacij za nakup, za ali proti. Gledalo so ga bo z razdalje 3 metrov, siol IPTV, ter DVD-ji,zato tudi HD ready. Mnenja in izkušnje prosim ali pa poznavalci, dobrodošla tudi kaka alternativa v tem rangu.....
Še eno vprašanje: a je razlika npr. sedanji signal siol iptv slika na 37/40 inčnem lcd tv HD Ready in 37/40 inčnem Full HD.,
Lp, Matic
Sem pred dnevi dal post na napačno stran foruma, pa še enkrat.
Zanima me če je kdo na forumu lastnik omenjenega tv-ja lcd tv Sony Bravia 37v 4500, oz. če mi lahko kdo da kaj več informacij za nakup, za ali proti. Gledalo so ga bo z razdalje 3 metrov, siol IPTV, ter DVD-ji,zato tudi HD ready. Mnenja in izkušnje prosim ali pa poznavalci, dobrodošla tudi kaka alternativa v tem rangu.....
Še eno vprašanje: a je razlika npr. sedanji signal siol iptv slika na 37/40 inčnem lcd tv HD Ready in 37/40 inčnem Full HD.,
Lp, Matic
Ted ::
Za Siol TV boš imel enako zanič sliko na HD ready in Full HD . Iz treh metrov Siol TV je boljše vzet manjši TV ker bo slika potem manj slaba. Je pa po drugi strani boljše imeti večji TV če boš na njem gledal DVD-je in HD filme.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 33627 (30435) | nendzi |
» | crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9Oddelek: Zvok in slika | 2776 (2219) | Nagi Bator |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4204 (2987) | ttommy |
» | LCD 42" Kaj mu manjka, da je tako 'poceni'?Oddelek: Kaj kupiti | 3530 (1847) | detroit |
» | siol iptv slikaOddelek: Zvok in slika | 1038 (990) | Samson |