Forum » Pomoč in nasveti » Zagon MS Officea in Autocada 2008
Zagon MS Officea in Autocada 2008
Revenant ::
Imam na laptopu namešečn MS Office System Professional 2003 in AutoCAD Mechanical 2008. To sem imel že večkrat, delalo BP. BP dela tudi sedaj. BUT! S tem da se pri zagonu MS Officea (torej Worda, Excela, Powerpointa) hkrati zažene tudi setup program z naslovom (v modrem zgoraj) "AutoCAD Mechanical 2008" in piše "Please wait while Windows configure AutoCAD Mechanical 2008..." Nato se bar (črtice) naložijo ene dvakrat nakar ta setup lepo izgine in zažene se MS Office. To traja kakšnih 5 sekund in vedno ko poženem MS Office! Ta setup ima gumbek Cancel in če prekinem, se MS Office takoj zatem naloži. Se bom vzdržal ampak resnično sem razpizdjen! Pizda no, pa kake glupe finte no..
Že kdo imel to foro oz. kaj storiti, kam pisati?
Aja, to sem opazil danes, potem ko sem namestil AutoCAD, čez poletje ga nisem imel inštaliranega ker sem menjal disk. Ima ACAD kje kakšno foro, nastavitev? Karkoli?
Že kdo imel to foro oz. kaj storiti, kam pisati?
Aja, to sem opazil danes, potem ko sem namestil AutoCAD, čez poletje ga nisem imel inštaliranega ker sem menjal disk. Ima ACAD kje kakšno foro, nastavitev? Karkoli?
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
- spremenilo: Revenant ()
Revenant ::
BUMP! Kdorkoli? Karkoli, Kakšenkoli predolg? Pa brez tipa prodaj/formatiraj računalnik
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Revenant ()
fosil ::
Odinstaliraj office in ga še enkrat inštaliraj. Oziroma oboje odinstaliraj in se enkrat instaliraj. Tokrat recimo najprej acad in potem office.
Sicer pa, praviš da se to zgodi ko zaženeš office. Kakšen office? Verjetno zaženeš kakšen program, word, excel...?
Sicer pa, praviš da se to zgodi ko zaženeš office. Kakšen office? Verjetno zaženeš kakšen program, word, excel...?
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piratstvo ne vpliva na nakupe glasbe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11379 (8835) | PaX_MaN |
» | kateri OS ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1682 (1360) | celada |
» | Kupujem nov PCOddelek: Kaj kupiti | 899 (793) | Eleven |
» | postavitev linux serverja (hardcore :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1399) | BigWhale |
» | autocadOddelek: Programska oprema | 2156 (2002) | AnWar |