Forum » Operacijski sistemi » Pomoč pri compilanju kernela na HZ=500 (1000 nočem)
Pomoč pri compilanju kernela na HZ=500 (1000 nočem)
Gamez0r ::
No torej topic pove vse, zanima me samo to katero datoteko trebam preurediti, da ga compilam na 500HZ, ker 1000HZ mi je preveč, hertzi na voljo v menuconfigu so samo 100, 250, 300, 1000. Trenutno imam na 300HZ pa je premalo. Pomagajte lepo prosim.
Hvala.
Hvala.
WTF!
- spremenil: Gamez0r ()
Sem že pa mi vrže na 300Hz kot, da je sploh nebi zaznal. To treba bit nek globok poseg v kernel pomoje.
WTF!
zee ::
Zakaj pa to potrebujes? Kaksna specificna aplikacija?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
hruske ::
Če želiš nastavit polling rate za miško, potem naj te razsvetlim, da gledaš napačno stvar. Če maš količkaj svež kernel, samo pravilno nastaviš parameter mousepoll za modul usbhid.
Zakaj pa to potrebujes? Kaksna specificna aplikacija?
@zee HLDS Half-Life Dedicated Server.
@hruske kakšen pooling rate lol?
WTF!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gamez0r ()
misek ::
Gamez0r, malo si preberi stran Tickrate, pod "Linux Kernel Timer Instructions". Morda ti bo kaj pomagalo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Utrinek z Ife: prenosniki s frekvenco osveževanja 300 hercevOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 6000 (4673) | MrStein |
| » | Rate limit ali kako moderno USB misko priklopiti na star 16 bitni racunalnikOddelek: Programiranje | 2503 (1891) | BigWhale |
| » | Kater je ugoden 13 notebook/ultrabook, IPS, osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 4118 (3606) | klinker |
| » | winform proti wpfOddelek: Programiranje | 1892 (1456) | norcuron |
| » | Kateri Linux (debian) za server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1287 (1170) | |SNap| |