Forum » Pomoč in nasveti » Disk - težave
Disk - težave
ZanzeK_001 ::
Imam en HPjev 8gb disk. Dostikrat se zgodi da preprosto neha z diska brat in ko pritisnem katerokoli tipko na tipkovnici, nadaljuje z branjem oz. pisanjem naprej. To je meni zelo čudno. A je ker as, ki bi vedu ka je kej narobe?
Poleg tega me pa še zanima, če bi se dalo dat sam drugo polovico diska v rabo (v Fdisku se da npr. sam prvo polovico)
Poleg tega me pa še zanima, če bi se dalo dat sam drugo polovico diska v rabo (v Fdisku se da npr. sam prvo polovico)
DJroky ::
Čudno.
Možno je da gre disk "spat". Preveri nastavitve v windowsih pod Power Options in tudi nastavitve v biosu (nimajo vse plate). Mogoče je to a vendar disk vseeno nebi smel zaspati med pisanjem oz. branjem.
Možno je da gre disk "spat". Preveri nastavitve v windowsih pod Power Options in tudi nastavitve v biosu (nimajo vse plate). Mogoče je to a vendar disk vseeno nebi smel zaspati med pisanjem oz. branjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | stara kišta ne zazna vseh ramovOddelek: Strojna oprema | 1541 (1355) | Pyr0Beast |
» | Nero - pomnilnik zapisovanjaOddelek: Programska oprema | 1460 (1110) | ZoMk |
» | Maxtor 80 GB (2 MB bufferja) bere max 30 MB/sOddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1458) | @ljash |
⊘ | CD RomOddelek: Strojna oprema | 1381 (1283) | OZZY |
» | Je moj novi računalnik dobro optimiziran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1184) | Dzos2 |