Forum » Programska oprema » Program za pretvorbo mpg to avi ali wmv
Program za pretvorbo mpg to avi ali wmv
jurer ::
Kateri program priporočate za pretvorbo videa mpg v avi (ali wmv).
Imam filmčke posnete s kamero DCR-SR35E. Preizkusil sem že nekaj manjših programčkov, vendar mi vsi ti pretvorijo tako , da mi kvaliteto slike precej zmanjšajo.
Če imate kakšen predlog bi bil zelo vesel
Lp
Jure
Imam filmčke posnete s kamero DCR-SR35E. Preizkusil sem že nekaj manjših programčkov, vendar mi vsi ti pretvorijo tako , da mi kvaliteto slike precej zmanjšajo.
Če imate kakšen predlog bi bil zelo vesel
Lp
Jure
jan01 ::
Miljone free šrogramov. Recimo avidemux.
Avi je le kontainer za video in zvok! V glavnem odpri video v avidemux. Za video kodek daj xvid(nastavi ga kot 2pass ostalo odvisno od sourcea. Pa še dodat rabiš filtre kot deinterlace,...
Avi je le kontainer za video in zvok! V glavnem odpri video v avidemux. Za video kodek daj xvid(nastavi ga kot 2pass ostalo odvisno od sourcea. Pa še dodat rabiš filtre kot deinterlace,...
Hvala, sem ga poizkusil in je v redu
vmes sem našel tudi Any video converter, ki se mi tudi zdi v redu
Lp
Jure
vmes sem našel tudi Any video converter, ki se mi tudi zdi v redu
Lp
Jure
Vsi ti programi zmanjšajo ločljivost mojega mpg prvotnega posnetka. Poznate mogoče kak program, ki ne zmanjša kakovosti?
S katerim programom bi pa lahko urejal montiral mpg-je? (kakšen podoben kot windows movie maker)?
Lp
jure
S katerim programom bi pa lahko urejal montiral mpg-je? (kakšen podoben kot windows movie maker)?
Lp
jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem dober program za video obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (3161) | #000000 |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2604 (2240) | opeter |
» | Pomoč pri obdelavi videa iz kamereOddelek: Zvok in slika | 2376 (2103) | branko63 |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 3301 (3301) | Jakka |
» | Editing videa pod LinuxomOddelek: Operacijski sistemi | 2831 (2336) | CaqKa |