Forum » Zvok in slika » Kvadratki namesto filma
Kvadratki namesto filma
simo2 ::
Pozdravljeni!
Imam problem s prikazovanjem filmov, pri katerih se namesto jasne slike pojavljajo kvadratki. Namreč, pred kratkim sem zamenjal grafično kartico z novo (Ati 512MB)in se mi pojavlja ta problem, vendar ne pri vseh filmih. Sem poskusil z kodeki, pa ne pomaga. Prosim za ideje oz. morebitne rešitve.
Hvala,
lep dan.
Imam problem s prikazovanjem filmov, pri katerih se namesto jasne slike pojavljajo kvadratki. Namreč, pred kratkim sem zamenjal grafično kartico z novo (Ati 512MB)in se mi pojavlja ta problem, vendar ne pri vseh filmih. Sem poskusil z kodeki, pa ne pomaga. Prosim za ideje oz. morebitne rešitve.
Hvala,
lep dan.
ST-777 ::
Morda je razlog v tem, da je film poškodovan in se zato pojavljajo kvadratki namesto jasne slike.
Nekateri playerji (GOM, VLC) znajo kvalitetno predvajati tudi poškodovane filme, zato poskusi predvajati filme še s kakšnim drugim playerjem, kot si jih doslej uporabljal.
Nekateri playerji (GOM, VLC) znajo kvalitetno predvajati tudi poškodovane filme, zato poskusi predvajati filme še s kakšnim drugim playerjem, kot si jih doslej uporabljal.
Han ::
Katera grafična? Lahko je problem v njenem biosu, ki ima v nastavitvah za gledanje filmov nastavljeno prenizko frekvenco ali napetost grafičnega procesorja...
simo2 ::
Grafična je Ati Radeon 3XXX nevem točno, bom preveril. V glavnem me zanima, ali je mogoče problem v driver-jih, katere sem naložil iz cd-ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična ATI Radeon HD 3470Oddelek: Zvok in slika | 1365 (1225) | Senitel |
» | Nagaja zvok in grafikaOddelek: Zvok in slika | 855 (790) | Meizu |
» | Hp 6820s prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1415) | Jakka |
» | Problem, ki ga ne zna rešiti nihčeOddelek: Pomoč in nasveti | 2118 (1360) | dzinks63 |
» | ati catalyst downloadOddelek: Programska oprema | 1213 (1154) | Brainstorm |