Forum » Programska oprema » obdelavanje slike
obdelavanje slike
barca ::
Mam en (mogoce banalen) problem. Imam nek zemljevid, katerega bi rad razdelil na pol, ter obe dve polovici osenčil z različnima barvama, vendar tako, da ostanejo vsi kraji in poti na zemljevidu. Jaz mam dva programa poleg obicnega risarja, pa mi nikakor ne uspe najti nacin kako to naredit. Tak da bi prosil za pomoc.
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
Rajs bi izvedel za postopek, oziroma s kerim programom se da to naredit. Imam namrec vec kot 10 slik tako za locit...
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
janko771 ::
to bi blo najlažje s photoshopam nardit slike dat na dva dela pa save as pol pa vsako posebi obdelat sj jst se bi lotu postopka kr drugač ni težko
jest
Se vedno ne vem kako naredit. Ja obstaja kaka funkcija, kako osencit en del slike? Gre se mi predvsem za to, da se dolocen del zemljevida da locit od ostalega. Kot bi naprimer en zemljevid locil na pokrajine, ter vsak del osencil z drugo barvo...
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ker so Apple Maps zanič, prihajajo novi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20118 (16497) | matijadmin |
» | [PHP] branje slikeOddelek: Programiranje | 3251 (3064) | matijaz74 |
» | Kateri program za obdelavo zemljevidovOddelek: Pomoč in nasveti | 1838 (1664) | Fifty |
» | Najdi.si zemljevidOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12811 (10868) | CaqKa |
» | Računalnik (končno) dovolj dober za pravoveren matematični dokaz (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8047 (6417) | Thomas |