Forum » Programska oprema » Mozilla Thunderbird + OWA
Mozilla Thunderbird + OWA
Yunai ::
Živjo!
zanima me, če kdo uporablja TB, za dostop do MS Exchange web maila... Pri namestitvi sem si pomagala z tutoriali, ki so na netu, a me sedaj zafrkava z negativnimi vibracijami... Ne vem, ali sem uporabila napačno kombinacijo nastavitev, ali pa je še kašn trik, ki v tutorialu ni bil omenjen...
zanima me, če kdo uporablja TB, za dostop do MS Exchange web maila... Pri namestitvi sem si pomagala z tutoriali, ki so na netu, a me sedaj zafrkava z negativnimi vibracijami... Ne vem, ali sem uporabila napačno kombinacijo nastavitev, ali pa je še kašn trik, ki v tutorialu ni bil omenjen...
Poldi112 ::
Po mojem da ne moreš. S thunderbirdom se lahko povežeš na exchange preko imap, če ima podporo. Ne pa na owa. Nekako tudi ni smiselno da bi odjemalec za pošto povezal z webmailom.
Kateri tutorial je bil to, in zakaj se ne povežeš direktno na exchange?
Kateri tutorial je bil to, in zakaj se ne povežeš direktno na exchange?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Yunai ::
Narobe sem napisala... Z exchange-om bi rada povezala... sej jih je kar neki na naetu... recimo:
http://danny.quantumspark.net/wordpress...
Tretnutno sem zasledila le še eno možnost - da kot username pišeš domeno pred in za dejanskim imenom - recimo domena/ime.priimek@domena
Upam, da se bo kej uspeha :)
http://danny.quantumspark.net/wordpress...
Tretnutno sem zasledila le še eno možnost - da kot username pišeš domeno pred in za dejanskim imenom - recimo domena/ime.priimek@domena
Upam, da se bo kej uspeha :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7750 (6455) | tony1 |
» | Opensource Email Client za MS exchange 2003Oddelek: Programska oprema | 944 (873) | Icematxyz |
» | MS Outlook Exchange - dostop od doma?Oddelek: Programska oprema | 3804 (3469) | Ziga Dolhar |
» | težave MS exchangeOddelek: Omrežja in internet | 1387 (1290) | darkolord |
» | Exchange 2003 in izguba mailovOddelek: Omrežja in internet | 1380 (1206) | matter |