Forum » Programska oprema » [Word] Stisnil neko tipko, ne gre več urejati dokumenta, prosim za hitro pomoč
[Word] Stisnil neko tipko, ne gre več urejati dokumenta, prosim za hitro pomoč
SmeskoSnezak ::
Po naključju sem stisnil čudno kombinacijo tipk, ki mi je pol strani vsebine odstranila. Ne samo to, še "Research" tab se mi je odprl. Zdaj, če kliknem kje na vsebino, se vedno ta tab odpre in hoče prevajat ter iskati v encarti. Mi lahko kdo pove, kak se znebim tega in dobim nazaj mojo polovico strani vsebine? Prosim za hiter odgovor.
@ Pusti soncu v srce... @
Ah, sn paniko zagnal za prazn nič. Sn le sam spogruntal, kak rešit vso zadevo. Research tab sem dal, da je floawtal in enostavno zaprl. Pa parkrat sem mogo redo kliknit. Še zdaj ne razumem, kaj točno sn stisno, da mi v sekundi trinajst naredilo pravo zmedo.
Lahko celotno temo pobrišete!
p.s.:Gumb za izbris teme bi bil dobrodošel.
Lahko celotno temo pobrišete!
p.s.:Gumb za izbris teme bi bil dobrodošel.
genesiss ::
Gumb za izbris ni dobra ideja :) Mogoče edino "Obvesti moderatorje da se tema lahko izbriše".
Na starem forumu še maš vedno ta gumb... jaz ga pogrešam na novem forumu ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 40038 (32383) | Mavrik |
» | Devet desetin uporabnikov računalnikov ne pozna funkcije Išči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21548 (16993) | haiku |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10418 (7843) | [BISI] |