Forum » Pomoč in nasveti » windows explorer
windows explorer
dejan03 ::
Pozdravljeni imam en mali problemček in to je:
Namreč dogaja se mi da ko računalnik prižgem in ko se windowsi postavijo(ubistvu se postavljajo)in če takoj kliknem na mj računalnik in nadzorno ploščo mi napiše da je windows explorer naletel na težavo in se mora zapreti(potem vse zmrzne),če pa počakam da se windowsi normalno postavijo(se pravi kakšnih 10,15 sekund) se to nezgodi sedaj me pa zanima, a je to normalno da se dogaja ,če prehitro kliknem na nadzorno ploščo ali pač se to ne bi semelo dogajati?
Namreč dogaja se mi da ko računalnik prižgem in ko se windowsi postavijo(ubistvu se postavljajo)in če takoj kliknem na mj računalnik in nadzorno ploščo mi napiše da je windows explorer naletel na težavo in se mora zapreti(potem vse zmrzne),če pa počakam da se windowsi normalno postavijo(se pravi kakšnih 10,15 sekund) se to nezgodi sedaj me pa zanima, a je to normalno da se dogaja ,če prehitro kliknem na nadzorno ploščo ali pač se to ne bi semelo dogajati?
bluefish ::
je in ni normalno. Veliko je odvisno od stvari, ki se nalagajo in so priklopljene. Skratka, specifično za vsak sistem.
Počakaj tistih nekaj sekund in se ne sekiraj.
dejan03 ::
je in ni normalno. Veliko je odvisno od stvari, ki se nalagajo in so priklopljene. Skratka, specifično za vsak sistem.
Malo sem preveč obremenjen s tem,zakaj je normalno in zakaj ni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri izbiri strežnika - globalna spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 5894 (5246) | kajtel |
» | Kaj je smiselna nadgradnja za Q9300/oc3015MHz/4GBOddelek: Kaj kupiti | 1529 (1224) | umetnic |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (1829) | Duhec |
» | Vse dela počasnejeOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1152) | TEDY |
» | Težave z mrežno ali modemom!! pomočOddelek: Strojna oprema | 916 (825) | Dusko |