Forum » Pomoč in nasveti » Ati radeon 3870 crossfire
Ati radeon 3870 crossfire
e8200 ::
Zanima me če lahko povežem http://www.comshop.si/Article.asp?artic... in http://www.comshop.si/Article.asp?artic... v crossfire. Če vas zanima zakaj ne kupim dveh enakih je razlog v tem, da imam tisto grafično kartico, ki je na drugi povezavi, hočem pa imeti še eno ki zavzema le en slot in ne dva (nimam mesta potem za zvočno).
Hvala že v naprej!
LP
Hvala že v naprej!
LP
Valvoline ::
Lahko daš če so obe 512 rama ter delovna frekvenca jeder in ramov mora biti enaka pr obeh karticah. To nastaviš v CCC meniju.
M-XXXX ::
Ne hočem 3870 povezat v crossfire, nisem vprašau za druge grafične. Hvala
Najbrž se ti gre da bi imel najbolši preformance za svoj denar? Če se ti gre to poslušaj moj nasvet, če ne pa delaj po svoje. Drugače pa je na tvojo prvotno uprašanje- DA
Valvoline ::
Ne hočem 3870 povezat v crossfire, nisem vprašau za druge grafične. Hvala
Najbrž se ti gre da bi imel najbolši preformance za svoj denar? Če se ti gre to poslušaj moj nasvet, če ne pa delaj po svoje. Drugače pa je na tvojo prvotno uprašanje- DA
Crossfire in Sli je pa samo eno navadno sranje da bi se povečala prodaja grafičnih kartic. Kolk pa elektrike pokuri en sli al pa crossfire setup je že druga zadeva. Glede hitrosti,dobr je M-XXXX povedal, ena 4850 al pa 4870 je zihr hitrejša k 2x3870,porabi zihr 5x manj elektrike k une 2 v crossfire.
Zanimljivo zakaj nimajo še vedno dual ali quad core gpu-je....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI 4870 x2 ali CrossFireX?Oddelek: Kaj kupiti | 821 (643) | arag0n |
» | Kaj dokupit(grafična)?Oddelek: Kaj kupiti | 1808 (1352) | pingo76 |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1340 (1197) | tabal500 |
» | Grafična do 100 Eur - samo na hitroOddelek: Kaj kupiti | 1701 (1637) | Tilen |
» | Uradni testi Radeona HD 4850 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 13335 (10393) | OChack |