Forum » Omrežja in internet » Internet
Internet
Njoko ::
Imel bi dve vprasanji:
Zakaj mi internet download-a z normalno hitrostjo, brskalniki mi pa pocasi odpirajo strani ful pocasi.Imam pa firefox in explorer.To mi pocne ze zadnje pol leta poskusal sem ze zamenjati windowse pa je isto. Imam pa siol 1mb povezavo.
Drugo vprasanje:
Kako in s katerim programom bi lahko ustvaril server na katerem bi lahko igrali s prijatelji preko interneta npr: Fifo 09?
Prosim za odgovore!
Zakaj mi internet download-a z normalno hitrostjo, brskalniki mi pa pocasi odpirajo strani ful pocasi.Imam pa firefox in explorer.To mi pocne ze zadnje pol leta poskusal sem ze zamenjati windowse pa je isto. Imam pa siol 1mb povezavo.
Drugo vprasanje:
Kako in s katerim programom bi lahko ustvaril server na katerem bi lahko igrali s prijatelji preko interneta npr: Fifo 09?
Prosim za odgovore!
;-) ::
Server za fifo nea rabiš. Greš v fifo multiplayer pa je en host drugi pa konekta. Glede prvega vprašanje pa nwm. 1mb je 1mb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja računalnika za 150€Oddelek: Kaj kupiti | 3844 (3255) | m0LN4r |
» | Najboljše igre za integrirano grafo :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4584 (3643) | D3m |
» | Starejši PC, čudno, počasno delovanje.Oddelek: Strojna oprema | 1706 (1314) | billy |
» | Fifa 08Oddelek: Igre | 4013 (2259) | nejcpirc |
» | Fifa 08 Demo!Oddelek: Igre | 2827 (1882) | Pesimist |