Forum » Programska oprema » Program za download slik
Program za download slik
waineck ::
Zdravo!
Zanima me če kdo ve za program, ki bi ti lahko našel vse slike z določene spletne strani in bi si jih lahko prenesel v največji resoluciji, ki je na voljo. Sicer sem našel dosti programov, ki ti najdejo slike in si jih lahko shraniš vendar so te slike majhe.
Npr. Nek kolega ti uploada slike na mojalbum vendar ti programi najdejo slike v velikosti predogledov. Zanima me če poznate program, ki bi lahko zdownloadal vse slike (oziroma tiste,ki jih hočeš imet) v največji resoluciji (ki je enaka resolucji kot je tista, ki jo je oseba uploadala na mojalbum) ali v resoluciji, ki bi jo sam določil.
Se opravičujem, če kakšna podobna tema že obstaja.
Zanima me če kdo ve za program, ki bi ti lahko našel vse slike z določene spletne strani in bi si jih lahko prenesel v največji resoluciji, ki je na voljo. Sicer sem našel dosti programov, ki ti najdejo slike in si jih lahko shraniš vendar so te slike majhe.
Npr. Nek kolega ti uploada slike na mojalbum vendar ti programi najdejo slike v velikosti predogledov. Zanima me če poznate program, ki bi lahko zdownloadal vse slike (oziroma tiste,ki jih hočeš imet) v največji resoluciji (ki je enaka resolucji kot je tista, ki jo je oseba uploadala na mojalbum) ali v resoluciji, ki bi jo sam določil.
Se opravičujem, če kakšna podobna tema že obstaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualna resolucijaOddelek: Zvok in slika | 1127 (1045) | Izi |
» | Ati HD 4850 : resolucija ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 980 (816) | Dead_Eye |
» | Zaslon Samsung in resolucijaOddelek: Zvok in slika | 844 (804) | KrEnTipson |
» | 24-palčni LCD-jiOddelek: Zvok in slika | 1721 (1517) | bogii |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1991 (1720) | rookie |