» »

NOVI LG-piska!!!

NOVI LG-piska!!!

T-Majo ::

Torej imam novega LG-ja Flatrona w2284F. Ekran dela normalno, sem kar zadovoljen, sicer se mi zdi da vse barve rahlo na modro vlečejo vendar me pa nekaj zelo moti.

Ko so na ekranu temne barve ekran malo piska (visoka frekvenca, moteča za ušesa), sicer skozi rahlo piska, vendar temnejše kot so barve, bolj piska. A je komu jasno zakaj? Ima kdo podoben problem? A se to da dati pod garancijo. Kupljen je v BIG BANGU in ima seveda 3 leta garancije.

Hvala za odgovore

Hardstyle ::

In zakaj se nebi dalo uredit z garancijo?

Nesi nazaj pa konec. Pa vprašaj, če majo kakega nadomestnega, ker včasih se da zmenit.

dukenukem ::

mogoče bo nehal, če je svetilnost do konca nastavljena ,itaq pa po praznikih naj zamenjajo

Je pa zanimivo da mi piska močneje samo na eni slovenski torrent strani (malo obrnjeni sitrap.si).

Nevem zakaj:S

Sem spreminjal kontrast, svetlost in je enako. Res je da piska minimalno samo vseeno je moteče.

Oz. zdaj sem opazil da na vseh temnih stranih. V glavnem ko hoče prikazat temne vsebine je glasnejši. Je možno da je kaj s kablom narobe? Ali z grafično?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T-Majo ()

blackbfm ::

Ne sme to nič piskat. Piskali so katodni monitorji če si nastavu napačno frekvenco. Kabel ne more piskat, grafična pa tut ne, razen če maš ultra navit ventilator gor :D

Zheegec ::

Se včasih zgodi, da kakšen monitor piska. Meni recimo NEC piska ko je v stand-by načinu...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

dbevfat ::

moj stari NEC tudi. Če bi to ugotovil pred 3 leti, bi ga nesel zamenjat. :)
nvr2fat

blackbfm ::

Ja to je neki fuč. Moj LG nič ne piska. Mam pa zato en okvarjen pixel. To je vse en skret:D

Js ne opazim nobenga mrtvega. Drugače mi je ekran vizualno všeč. Ma tuch tipko z led diodo ki se celo ugasne. Zgleda da je ta serija Fantasy nova. Ker prej so bili Flatroni. V prvem postu sem narobe napisal. V trgovini sem imel oba vštric (z Samsungom T220), slika identična, LG mi je bil pač lepši in bolše stikalo za vklop je mel, ter kao kontrast.

fabrskd ::

da nimaš kakšn zvočnik bliz postavlen. Pa magnet kj vleče nase....LP
Screw you guys i'm going home!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A še komu piska monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
525523 (3794) Pyr0Beast
»

Tih LCD monitor

Oddelek: Kaj kupiti
162170 (1374) Veron
»

EVGA GTX 260 Core 216 Superclocked 55nm PISKA!

181738 (1363) mesoreznica
»

Samsung 2232BW

222415 (1793) domen-
»

Piskajoč monitor

201874 (1583) ali3n

Več podobnih tem