Forum » Pomoč in nasveti » Izginila sta mi oba pekača
Izginila sta mi oba pekača
Oaza ::
Pozdravljeni vsem skupaj.
Imam en problem in sicer, naložila sem si nerota 9 ,no in ko sem ga hotela stestirat sem ugotovolila da sta mi izginila oba pekača,v biosu sta vidna,na upravitelju naprav sem jih zbrisala,ponovno zagnala pc,nato mi je javil da je našel novo strojno opremo in tudi javil da je bila uspešno dodana ,vendar na upravitelju mi spet kaže klicaj in pekačev ne vidim,nekajkrat ponovila zadevo vendar se ni zgodilo nič.Ima kdo kakšen predlog.Tudi fizično sem jih odklopila in priklopila..
Sumim ,da je nero nekaj zapisal v register?
Imam en problem in sicer, naložila sem si nerota 9 ,no in ko sem ga hotela stestirat sem ugotovolila da sta mi izginila oba pekača,v biosu sta vidna,na upravitelju naprav sem jih zbrisala,ponovno zagnala pc,nato mi je javil da je našel novo strojno opremo in tudi javil da je bila uspešno dodana ,vendar na upravitelju mi spet kaže klicaj in pekačev ne vidim,nekajkrat ponovila zadevo vendar se ni zgodilo nič.Ima kdo kakšen predlog.Tudi fizično sem jih odklopila in priklopila..
Sumim ,da je nero nekaj zapisal v register?
- spremenila: Oaza ()
dukenukem ::
=Exceed= ::
Imaš visto? Najdi ta ukaz v registru HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} in zbriša Upperfilters in/ali Lowerfilters.
LP
LP
Oaza ::
Exceed Imam windows xp profesinal
Exceed;; Car si , hvala deluje
Exceed;; Car si , hvala deluje
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Oaza ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5471 (2453) | hudychk |
» | Vista ne zazna dvd romaOddelek: Strojna oprema | 1653 (1499) | NeroX88 |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8333 (5603) | shany |
» | MSN Messenger problemOddelek: Programska oprema | 1795 (1521) | R33D3M33R |
» | Pekač problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (823) | S-Master |