Forum » Pomoč in nasveti » grrrr PC!
grrrr PC!
gogolinho ::
Zdravo!
Pred kratkim sem kupil nov pc oz. po delih (procesor quad q9550, matično p5q-e, rame, grafo hd 4870)
Problem je sledeč:
1. ko prijem v windows se že da občutit da računalnik na nek način šteka oz. počasneje deluje.
2. ko igram cod 4 normalno vse igram. Tam čez 5 min se samo naeenkrat monitor ugasne in slika se nazaj pojavi.. To mi naredi 3-4x pol pa zablokira.
WTF je lahko to problem? če vse novo.
Je možno da je disk? bolj starega mam ATA prek HDD kabla konektanega.
Pred kratkim sem kupil nov pc oz. po delih (procesor quad q9550, matično p5q-e, rame, grafo hd 4870)
Problem je sledeč:
1. ko prijem v windows se že da občutit da računalnik na nek način šteka oz. počasneje deluje.
2. ko igram cod 4 normalno vse igram. Tam čez 5 min se samo naeenkrat monitor ugasne in slika se nazaj pojavi.. To mi naredi 3-4x pol pa zablokira.
WTF je lahko to problem? če vse novo.
Je možno da je disk? bolj starega mam ATA prek HDD kabla konektanega.
od ati mam najnovejšega. pri matični sem dobil zraven POFUKAN cd! saj morm cd-rom 30x odpret pa zapret da ga zažene BIOS moram updetati?
ok. Em.. to je možno mam pač 2 particiji c: in d: sem samo formatiral c:
d: pa nisem.. Je tu možen vzrok?
d: pa nisem.. Je tu možen vzrok?
Sale_One0 ::
Z kakšnim napajalcem poganjaš vse to? Znamka, model, W in amperaža na +12 railih?
Memtest za rame, radeonu si dvignil fan speed(na okoli 40-45%)?
OCCT za cpu in za rame, vsaj 2 ure, in realtemp ali pa coretemp da gledaš temperature(oz. da ti jih shranjuje v txt datoteko če slučajno PC zablokira)
Memtest za rame, radeonu si dvignil fan speed(na okoli 40-45%)?
OCCT za cpu in za rame, vsaj 2 ure, in realtemp ali pa coretemp da gledaš temperature(oz. da ti jih shranjuje v txt datoteko če slučajno PC zablokira)
Si vis pacem, para bellum.
em.. napajalnik je 550W firma je power. radeon san dvignil ja 30% mam zdaj ker drugače zlo brni:D zakaj pa Memtest?
no zdej sem igral farcry 2 delovalo je čist ok. niti enkrat ni šteknilo ali kaj vse normalno! zdej poskusim še 1x cod 4 gor dat.
no zdej sem igral farcry 2 delovalo je čist ok. niti enkrat ni šteknilo ali kaj vse normalno! zdej poskusim še 1x cod 4 gor dat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gogolinho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17654 (9924) | DiaMonDer |
» | Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2164 (1319) | Mordecai |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4245 (3476) | Pyr0Beast |
» | upadanje moči procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (854) | Boky |
» | Gonilniki...Oddelek: Strojna oprema | 1485 (944) | Stampl |