Forum » Strojna oprema » tezave z cd-rw enoto
tezave z cd-rw enoto
Heisenberg ::
imam pekac Philips 804 serija, 8x snemanja.....
prej nekaj tedni sem pekel nekaj cdjev zaporedoma (kake tri ali stiri), ta petega mi je pa zajebal pa sem rekel da ga bom spekel kasneje....
sedaj po nekaj tednih pa hocem spect cd pa mi ga ne prebere ?
cd tray se odpre in cd se vrti, a v raziskovalcu mi ne prebere vsebine (ne v XP in ne v ME), tudi ko cdja ni notri ne napise "vstavi cd v enoto"....
v nerotu ko ga zazenem mi enoto zazna, pol pa ko hocem stvar posnet pa napise "waiting drive to become ready"....
kaj je to, a je mogoce laser spacan, kako spucati, ????
na pomoc in hvala !!!!
prej nekaj tedni sem pekel nekaj cdjev zaporedoma (kake tri ali stiri), ta petega mi je pa zajebal pa sem rekel da ga bom spekel kasneje....
sedaj po nekaj tednih pa hocem spect cd pa mi ga ne prebere ?
cd tray se odpre in cd se vrti, a v raziskovalcu mi ne prebere vsebine (ne v XP in ne v ME), tudi ko cdja ni notri ne napise "vstavi cd v enoto"....
v nerotu ko ga zazenem mi enoto zazna, pol pa ko hocem stvar posnet pa napise "waiting drive to become ready"....
kaj je to, a je mogoce laser spacan, kako spucati, ????
na pomoc in hvala !!!!
- premaknil: Gandalfar ()
Rippy ::
Hej hm to bi lakho bla tezava. Mogoce je CD kriv. Lahko pa je tudi laser. Men je enkrat CD rasteplo v mojem cd romi pa ni mogu brat. Delu je cist isto ko si opisu. Potem pa sm zadevo vn vzel pa sm odsevafu pa vidu da je smetka od cdja na laserju. Samo sm z sapico pihnu in CD-Rom je delu . Em ja lahko da je zasran laser oziroma da mas kaj praha not ali katerega koli materjala. Hehe pazi da se ti ni majsi brat igral pa kake papirje not klacu tudi to je mozn . Ce zves da je potem ves kaj rabis naredt . Ampak mislim da je kaka smet v laserju ka je tko kot kahlca vdobljen malo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cdrom ne bere CDjev, lahko jih pa pečemOddelek: Programska oprema | 924 (835) | levaky |
» | CD razletel na 100 kosov v pogonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1444) | 'FireSTORM' |
» | program za uničit cd-jeOddelek: Programska oprema | 1800 (1404) | Aspirinix |
⊘ | WTF?!Oddelek: Strojna oprema | 884 (717) | Elemen_T |
» | 8x bere,12x pa neOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (937) | matevzm |