Forum » Pomoč in nasveti » Ni pravih rezultatov! Pomoč!
Ni pravih rezultatov! Pomoč!
soulman2150 ::
Jah ne dolgo nazaj sem spraševal katera grafična je bolša GTX280 ali Radeon HD 4870-X2. No končno sem se odločil in nabavil novo kišto. Zdaj pa me moti zakaj iz tega PCja ne dobim taprave hitrosti. Primer je crysis v katerem mi framerate pade pod 20 pri resoluciji 1680x1050 in vse na high brez AA. Vem da je igra požrešna ampak glede na to koliko testov sem prebral na netu preden sem zadevo dejansko kupil bi kartica morala biti več kot dovolj. Primer je recimo en test pri katerem so pri resoluciji 2560x1600 (upam da je prava ampak skratka prebližno) vse na max in 4x AA dobili najmanjši framerate 25fps.
Skratka spec moje kište:
CPU: Intel Core 2 Quad 2,66 GHz
MOTHER: Gigabyte GA-P35-DS4
RAM: 4Gb
DISK: 2x 320Gb
GRAFIČNA: Gigabyte Ati Radeon HD 4870 X2 2Gb GDDR5 (Catalyst 8.10)
Skratka spec moje kište:
CPU: Intel Core 2 Quad 2,66 GHz
MOTHER: Gigabyte GA-P35-DS4
RAM: 4Gb
DISK: 2x 320Gb
GRAFIČNA: Gigabyte Ati Radeon HD 4870 X2 2Gb GDDR5 (Catalyst 8.10)
AapocalypseE ::
Navij procesor. 2.66GHz je definitivno premalo za 4870x2. Škoda, da nisi vzel C2D in ga navil, ker bi ti bolj leteli špili kot pa ti bojo zdaj.
C2D niti ne vem kaj je :). Saj na vse zadnje abaka nisem kupil za igre ampak bolj za 3D aplikacije. Vseeno pa bi kdaj odigral kak špil in mi ni všeč ideja da mi en špil, ki je izšel lansko leto ne dela na naračunalniku, ki ima skoraj najnovejše komponente.
Procesorja pa tudi ne bom navijal, ker mi ni do tega da skurim nov računalnik.
Procesorja pa tudi ne bom navijal, ker mi ni do tega da skurim nov računalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: soulman2150 ()
AapocalypseE ::
C2D = Core 2 Duo
C2Q = Core 2 Quad
Quada maš ti in ga boš moral navit na okoli 3.5GHz, če boš hotel želene rezultate, čeprav Crysis je zajeban špil.
EDIT: škoda, da ne boš navijal procesorja, ker Intel se navije z lahkoto. Boš pač moral sprejet, da bo zaviral grafično pri igrah.
C2Q = Core 2 Quad
Quada maš ti in ga boš moral navit na okoli 3.5GHz, če boš hotel želene rezultate, čeprav Crysis je zajeban špil.
EDIT: škoda, da ne boš navijal procesorja, ker Intel se navije z lahkoto. Boš pač moral sprejet, da bo zaviral grafično pri igrah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AapocalypseE ()
Aja C2D je duo hahaha :D Sploh nisem poštekal. Skratka bom že nekod. Včeraj sem sicer deinštaliral driverje in potem uporabil še driver sweeper in jih še enkrat inštaliral. Rezultati so presenetljivo boljši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10706 (6248) | CaptObvious |
» | ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 60766 (25004) | Galaxy |
» | Katero graficno pa procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1892 (1200) | Meizu |
» | Preglejte moje Pc komponente (nasvet) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8422 (6617) | Pdove05 |
» | Best buy grafična? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7074 (4628) | Volta |