Forum » Programska oprema » Program za password diska
Program za password diska
teddy81 ::
Tako, torej iščem program, s katerim bi lahko spravil zunanji usb disk WD passport pod geslo, tako, da ko bi se priklopil, bi bilo najprej treba vnest geslo.
Hvala za vse ideje. Sicer sem že nekaj brskal po guglu ampak, če ima kdo že rešitev ali kaj podobnega doma, naj to napiše.
THX.
Teddy
Hvala za vse ideje. Sicer sem že nekaj brskal po guglu ampak, če ima kdo že rešitev ali kaj podobnega doma, naj to napiše.
THX.
Teddy
misek ::
Securing your USB Thumdrive with TrueCrypt
Automatic Encryption/Decryption for Your USB Flash Drive
TrueCrypt USB Scripts
Tule imaš lepo napisan cel postopek.
Automatic Encryption/Decryption for Your USB Flash Drive
TrueCrypt USB Scripts
Tule imaš lepo napisan cel postopek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
Obstaja kaj takega, ki bi odprlo okno v katerega bi vnesel geslo, ko bi vklopil prenosni disk?
Sem pregledal in tudi stestiral vse zadeve, ampak mi ni všeč to, da se naredi neki novi "volume" torej "navidezni disk" v katerega potem daješ datoteke, ki jih želiš zaščititi. Jaz bi pa npr. rad, da bi se že obstoječi podatki na disku, ki so v točno določeni mapi, do katere dostop ima program za sinhronizacijo. Tako, da jaz imam trdi disk, in bi kar celotnega z že obstoječo vsebino rad dal pod geslo. Seveda, da ne bi potem instaliral nekih zadev na računalnik, ampak bi vse bilo zagnano iz diska.
En taki program je Lockngo, ampak ni free verzija. Najbrž obstaja kaj free v podobni obliki.
Hvala misek za poiskano.
Lp,
Teddy
En taki program je Lockngo, ampak ni free verzija. Najbrž obstaja kaj free v podobni obliki.
Hvala misek za poiskano.
Lp,
Teddy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mala šola informacijske varnosti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Informacijska varnost | 82585 (38066) | Dpool |
» | Brazilska in ameriška policija nemočni zoper TrueCrypt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Diski | 33221 (23345) | poweroff |
» | Program ki zaklene določeno mapoOddelek: Programska oprema | 2176 (2124) | charlotte |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10987 (8399) | poweroff |
» | Varovanje podatkov na prenosnem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1957) | SasoS |