Forum » Pomoč in nasveti » IPOD - Izgubljena muzika ?!
IPOD - Izgubljena muzika ?!
KontraCepec ::
Ko sem danes odklopil IPODa Nano 4GB (1. generacija), naenkrat ni nobene pesmi več v Playlistah, Songs,... nikjer!
Če disk pogledam v raziskovalcu vidim vse mp3je se vedno v mapi "E:\iPod_Control\Music\F00\". Poimenovani so sicer zelo čudno; izgleda kot da s štirimi naključnimi črkami (recimo NSAJ.mp3).
Očitno ima ipod sistem, da ima v določenem fajlu zapisan seznam vseh pesmi, ki jih potem prikazuje. In očitno je pri meni prišlo do nezgode s to datoteko.
A se da kako nazaj "zgraditi" seznam vseh teh pesmi, da jih bom lahko predvajal.
Backupa pesmi, ki so na ipodu, nimam.
Če disk pogledam v raziskovalcu vidim vse mp3je se vedno v mapi "E:\iPod_Control\Music\F00\". Poimenovani so sicer zelo čudno; izgleda kot da s štirimi naključnimi črkami (recimo NSAJ.mp3).
Očitno ima ipod sistem, da ima v določenem fajlu zapisan seznam vseh pesmi, ki jih potem prikazuje. In očitno je pri meni prišlo do nezgode s to datoteko.
A se da kako nazaj "zgraditi" seznam vseh teh pesmi, da jih bom lahko predvajal.
Backupa pesmi, ki so na ipodu, nimam.
Krijejtiv
jamiroq ::
> Če disk pogledam v raziskovalcu vidim vse mp3je se vedno v mapi "E:\iPod_Control\Music\F00\". Poimenovani so sicer zelo čudno; izgleda kot da s štirimi naključnimi črkami (recimo NSAJ.mp3).
to je normalno.
> In očitno je pri meni prišlo do nezgode s to datoteko. A se da kako nazaj "zgraditi" seznam vseh teh pesmi, da jih bom lahko predvajal.
rebuild baze naj bi znal narediti ephpod.
to je normalno.
> In očitno je pri meni prišlo do nezgode s to datoteko. A se da kako nazaj "zgraditi" seznam vseh teh pesmi, da jih bom lahko predvajal.
rebuild baze naj bi znal narediti ephpod.
KontraCepec ::
15 programov sem probal in ephpod je edini resil stvar. Vse pesmi je uspesno zmetal v 1 playlisto... sledi razporejanje, ampak glavno da datoteke niso izgubljene. hvala
Krijejtiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4373 (2762) | kapca81 |
» | iPod Nano hack in ostali dodatki za iPode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11622 (9190) | J4CK16 |
» | MP3 predvajalnik do 25.000 SITOddelek: Zvok in slika | 1439 (1360) | CypherBit |
» | romantične pesmi - spisekOddelek: Sedem umetnosti | 18831 (18083) | Saladin |
» | Avtomatsko vpisovanje ID3Taga MP3jev s pomočjo CDDB kako?Oddelek: Programska oprema | 956 (843) | bastadu |