Forum » Programska oprema » problem z open office
problem z open office
imallears ::
lep pozdrav.
Prenesel in inštaliral sem si open office 3. Ko sem ga prvič zagnal je bilo vse v redu. Nato pa sem hotel skopirati en tekst iz enga pdf fajla in se mi je open office writer sesul. Zdaj pa vedno ko pridem v writerja in pritisnem eno črko se mi sesuje. sem že reinštaliral 100x pa še vedno dela isto. kaj naj naredim?
Prenesel in inštaliral sem si open office 3. Ko sem ga prvič zagnal je bilo vse v redu. Nato pa sem hotel skopirati en tekst iz enga pdf fajla in se mi je open office writer sesul. Zdaj pa vedno ko pridem v writerja in pritisnem eno črko se mi sesuje. sem že reinštaliral 100x pa še vedno dela isto. kaj naj naredim?
imallears ::
update: ni samo writer. vsak program iz zbirke OO, ko zapišem 1 črko se mi sesuje. :( js pa res rabm en pisarniški program nujno.
hvala za morebitno pomoč
jao... se opravičujem... skenslu sem zdej un dodatek Slovenske jezikovne razširitve (vsi sistemi) pa dela. zgleda sta se ang. pa slo. črkovalnik tepla.
loh zbrišete use skup...
hvala za morebitno pomoč
jao... se opravičujem... skenslu sem zdej un dodatek Slovenske jezikovne razširitve (vsi sistemi) pa dela. zgleda sta se ang. pa slo. črkovalnik tepla.
loh zbrišete use skup...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: imallears ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 nenavadni zadeviOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (833) | Gregor5816 |
» | Izšel LibreOffice 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 23072 (18316) | System |
» | Word alternativa-akademska uporabaOddelek: Programska oprema | 1378 (1068) | Moivre |
» | Izšel drugi servisni paket popravkov za Office 2007Oddelek: Novice / Varnost | 3941 (2750) | ender |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5377 (4818) | Loki |