Forum » Mobilne tehnologije » Nokia PC Suite
Nokia PC Suite
mitkos ::
Imam problem z omenjenim programom in sicer po inštalaciji le tega sem zasledil čudne probleme z delovanjem interneta. Opazil sem, da ko program ne komunicira z telefonom (je odklopljen) internet deluje čudno. Nekaj časa ko kliknem na povezavo se stran nalaga dosti dlje kot običajno, nekaj časa pa deluje normalno; medtem ko pa je telefon v komunikaciji z programom (ni nobenega prenosa podatkov, le program zazna da je telefon priključen) pa net deluje brez problemov. Poskušal sem z najnovejšo verzijo PC Suite 7.0.8.2, baje je sedaj že novejša toda ne-uradna. Imam prenosnik HP nx7400 winse XP SP3. Povezavo vzpostavim preko modrega zoba. Ima še kdo podobne težave???
P.S. Se opravičujem če je tema v napačnem delu foruma, toda se mi je zdelo da paše bolj sem kakor kam drugam, drugače pa se naj premakne.
P.S. Se opravičujem če je tema v napačnem delu foruma, toda se mi je zdelo da paše bolj sem kakor kam drugam, drugače pa se naj premakne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | data roaming ne delujeOddelek: Mobilne tehnologije | 8341 (1053) | Morison |
» | Huawei 20pro težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 4106 (2458) | Anney |
» | GPS ne zazna položaja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14926 (11593) | miha1135899 |
» | Nokia N8 vs Apple iPhone 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26877 (24870) | MrX |
» | Applov iPhone 4 odklenjenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10092 (8546) | techfreak :) |