Forum » Pomoč in nasveti » Cabal online /noce updatat /update_379_1.dat
Cabal online /noce updatat /update_379_1.dat
ZuPk0 ::
lep pozdrav !
jaz sem danes downloadal&instaliral Cabal online in ko kliknem ikonco na desktopu mi gre v pac tm k kliknes play al neki,in kot normalno da bo downloadalo pac update in mi napise ""update_379_1.dat"" FAILED ,in nevem kaj naj naredim (reinstaliral sem 2x) ne pomaga...
prosim ce kdo kaj ve glede tega naj mi sporoci !!!
HVALA ZA VNAPREJ !
jaz sem danes downloadal&instaliral Cabal online in ko kliknem ikonco na desktopu mi gre v pac tm k kliknes play al neki,in kot normalno da bo downloadalo pac update in mi napise ""update_379_1.dat"" FAILED ,in nevem kaj naj naredim (reinstaliral sem 2x) ne pomaga...
prosim ce kdo kaj ve glede tega naj mi sporoci !!!
HVALA ZA VNAPREJ !
rdecaluc ::
Sfalil si forum, vprašaj na uradnem forumu, ker ti bodo tam veliko lažje pomagali.
Lp
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konstantna poraba pomnilnika (RAM) 80%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2506 (2305) | 737 |
» | Izšla Chrome 17 in Chrome za Android Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19825 (16168) | PARTyZAN |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1735 (1557) | MC_Tom |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7206 (5632) | Spc |
» | Prosim pomagajte mi pri mojem wireless omrežju....Oddelek: Omrežja in internet | 1375 (1177) | simoni |