Forum » Pomoč in nasveti » hp8710p setup
hp8710p setup
sandi89 ::
Pozdravljeni.
Odločil sem se za nakup omenjenega prenosnika sedaj pa me zanima kaj je najboljše naložit nanj: xp sp3 (sem pristaš sp3 vendar ne bi izkoristil 4gb rama), xp64 (zanima me kako je pol z driveri in programi, če je problem najti 64 bitne ter koliko bi računalnik v resnici deloval bolje od 32bitnih) ali pa vista (nisem glih ljubitelj viste ). že v naprej hvala za vse nasvete.
lp
Odločil sem se za nakup omenjenega prenosnika sedaj pa me zanima kaj je najboljše naložit nanj: xp sp3 (sem pristaš sp3 vendar ne bi izkoristil 4gb rama), xp64 (zanima me kako je pol z driveri in programi, če je problem najti 64 bitne ter koliko bi računalnik v resnici deloval bolje od 32bitnih) ali pa vista (nisem glih ljubitelj viste ). že v naprej hvala za vse nasvete.
lp
moowy123 ::
Naloži XPje 32 bit ( v kolikor ne želiš namestiti viste x64 ) in pač sprejmi da ti bo pokazalo samo 3,25gb rama pod sistemskimi nastavitvami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7495 (4008) | DarwiN |
» | Kateri OS uporabljate in zakaj ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7287 (5201) | opeter |
» | Windows Vista 64-bit ter Service pack1Oddelek: Operacijski sistemi | 2137 (1350) | g. Oden |
» | se mi splaca zamenjati visto za xpOddelek: Operacijski sistemi | 2037 (1403) | solatko |
» | 32-bit ali 64-bit XP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1791) | SasoS |