Forum » Pomoč in nasveti » bad sector in prenos iz starega xp na nov xp
bad sector in prenos iz starega xp na nov xp
Dr.S ::
pri pregledu diska - scan, mi je xp ugotovil da imam kar nekaj bad sectorjev na disku.
ali se lahko ti sektorji zaradi že obtoječih kaj hitreje širijo (zanima me namreč zaradi naložitve novih xP, da se sistem nebi potem spet zrušil?
Pa še eno vprašanje. Ko bom naložil nove xp na drugi disk.
Ali lahko prenesem in kako vse nastavitve iz prejšnjih xp (outlook, certifikati, dokumenti,naloženi programi)?
hvala.
ali se lahko ti sektorji zaradi že obtoječih kaj hitreje širijo (zanima me namreč zaradi naložitve novih xP, da se sistem nebi potem spet zrušil?
Pa še eno vprašanje. Ko bom naložil nove xp na drugi disk.
Ali lahko prenesem in kako vse nastavitve iz prejšnjih xp (outlook, certifikati, dokumenti,naloženi programi)?
hvala.
ST-777 ::
Z Norton Ghost 12.0 (free 30 day Trial Period) ali z Macrium Reflect 4.2 Free Edition lahko narediš zrcalno kopijo particije starega diska.
To pomeni, da WIN XP in vse nastavitve iz prejšnjih xp (outlook, certifikati, dokumenti), ter vse naložene programe lahko preneseš iz starega na nov disk.
Z Ghostom porabiš za izdelavo zrcalne kopije particije in zapisom na nov disk precej manj časa, kot ga potrebuješ samo za naložitev svežih XP (brez nastavitev in naložitev programov).
To pomeni, da WIN XP in vse nastavitve iz prejšnjih xp (outlook, certifikati, dokumenti), ter vse naložene programe lahko preneseš iz starega na nov disk.
Z Ghostom porabiš za izdelavo zrcalne kopije particije in zapisom na nov disk precej manj časa, kot ga potrebuješ samo za naložitev svežih XP (brez nastavitev in naložitev programov).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7655 (7060) | solatko |
» | Nadgradnja prenosnika z SSD /info /mnenjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3243 (2748) | solatko |
» | win7->win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1695) | ST-777 |
» | Pomoč pri Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5226 (4802) | BorutK-73 |
» | HP prenosnik formatiranje, resize particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1905) | 1309976 |