Forum » Pomoč in nasveti » xp - po zagonu ni orodne vrstice
xp - po zagonu ni orodne vrstice
Dr.S ::
Tele windowsi me bodo pokopali.
po zagonu xp se že vse lepo pokaže, nato pa izgine celo namizje in orodna vrstica (ostane samo slika ozadja).
vse sem že diagnoziral, pognal scan, prećistil z nod32 in adware, pa nić ni boljše.
Pomoč?
po zagonu xp se že vse lepo pokaže, nato pa izgine celo namizje in orodna vrstica (ostane samo slika ozadja).
vse sem že diagnoziral, pognal scan, prećistil z nod32 in adware, pa nić ni boljše.
Pomoč?
Zako ::
pritisni ctrl+alt+del oz. odpri task manager in klikni na FILE/NEW in vpiši explorer.exe in pritiski enter, sedaj bi mogel videti ikone in orodno vrstico windowsev.
Zako je zakon!!!
urosp ::
Kaj si nazadnje nameščal, preden se ti je to pojavilo?
Preveri sledeče: Odpri task managerja, nato file>new task, vpiši msconfig, klikni jeziček startup in poglej ali imaš kljukico pred ipmon32. Če je, jo odstrani in preveri delovanje.
Mogoče je to to, če pa ni, pa ti ne vem pomagati....
Preveri sledeče: Odpri task managerja, nato file>new task, vpiši msconfig, klikni jeziček startup in poglej ali imaš kljukico pred ipmon32. Če je, jo odstrani in preveri delovanje.
Mogoče je to to, če pa ni, pa ti ne vem pomagati....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (2079) | k4vz0024 |
» | Orodna vrstica izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (848) | sese12 |
» | Ne kaže mi namizja - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (864) | Axl Rose |
» | problem pri windows XP (taskbar)Oddelek: Programska oprema | 1907 (1746) | Dr Živago |
» | Windows XP - problem??Oddelek: Operacijski sistemi | 2026 (1607) | tiktak |