Forum » Izdelava spletišč » Joomla: kako direktno do urejanja članka?
Joomla: kako direktno do urejanja članka?
wahab ::
Zanima me, kako v Joomla 1.5 naredim povezavo iz članka na editor, v katerem lahko urejam ta članek. Najraje bi preko ikone, ki vsebuje povezavo na editor; ikona se seveda prikaže samo tistim, ki imajo pravico urejanja članka.
S tem bi rad dosegel, da mi ni treba vsakič hodit na www.mojastran.com/administrator, Article Manager in tam urejat, ampak bi lahko kar direktno s portala.
Vem da se da, ker sem že videl, ampak nimam pojma kako. Uporabljam JCE (www.joomlacontenteditor.com).
S tem bi rad dosegel, da mi ni treba vsakič hodit na www.mojastran.com/administrator, Article Manager in tam urejat, ampak bi lahko kar direktno s portala.
Vem da se da, ker sem že videl, ampak nimam pojma kako. Uporabljam JCE (www.joomlacontenteditor.com).
levaky ::
Meni se že avtomatično pojavi ikonca za edit v naslovu. Seveda moram biti prijavljen v joomlo. Če se tebi ne, preveri v globalnih nastavitvah oz. v nastavitvah članka. Tam lahko nastavljaš katere ikone so prikazane na front endu(print,pdf,edit,...)
lp, Matej
lp, Matej
wahab ::
Pod Articles > Global Configuration (administrator/index.php?option=com_config&controller=component&component=com_content&path=) imam samo naslednje možnosti:
Icons Hide Show
PDF Icon Hide Show
Print Icon Hide Show
E-mail Icon Hide Show
Hits Hide Show
Ikone za editiranje ne vidim.
?
Icons Hide Show
PDF Icon Hide Show
Print Icon Hide Show
E-mail Icon Hide Show
Hits Hide Show
Ikone za editiranje ne vidim.
?
urosh ::
Čakaj malo. Ti bi rad iz frontenda urejal članke, ne? Poten si nekje naredi login - če ne želiš, da ga ostali vidijo, lahko polinkaš recimo eno črko iz Copyrighta z linkom tvojastran.bilokaj/index.php?option=com_user&view=login in tu se boš prijavil. Ko si prijavljen / imaš pravide urejati članke, se ti bo zraven naslova članka na desni pojavilo eno okence, na katerega klikneš in urejaš. Ko končaš obvesno skrani ali prekliči - če gre samo nazaj, se ti zaklene urejanje na tega userja in niti super admin ne more urejati tega potem...
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 z reklamami tudi v Raziskovalcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 39804 (33368) | D3m |
» | Izdelava programa za delovanje v ozadjuOddelek: Programiranje | 1160 (753) | konspirator |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14185 (10039) | betmen |
» | joomla - obnovitev straniOddelek: Izdelava spletišč | 1077 (889) | levaky |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 4277 (4277) | _Beast |