Forum » Omrežja in internet » Apache web server in siol
Apache web server in siol
rene_9 ::
Pozdravljeni
Imam postavljen web server in pred kratkim sem prestopil iz triere na siolovo optiko. Server mi je pred tem lepo deloval. Zdaj pa ko vpišem IP mi poveže na modem, ki sem ga dobil pri siolu(ki deluje kot ruter), na tem siolovem "ruterju" sem odpr port 80 in še vedno ne deluje, se mi poveže na ta siolov "modem-ruter". Zaj me pa zanima če je že kdo imel tak problem in kako ga je rešil?
Imam postavljen web server in pred kratkim sem prestopil iz triere na siolovo optiko. Server mi je pred tem lepo deloval. Zdaj pa ko vpišem IP mi poveže na modem, ki sem ga dobil pri siolu(ki deluje kot ruter), na tem siolovem "ruterju" sem odpr port 80 in še vedno ne deluje, se mi poveže na ta siolov "modem-ruter". Zaj me pa zanima če je že kdo imel tak problem in kako ga je rešil?
Lp!! :)
misek ::
Tole pa je eden bolj zmedenih postov
Ampak vseeno: si res pravilno nastavil port forwarding za port 80, ki ti ga naj preslika na tisti IP naslov, kjer ti teče Apache strežnik?
Ampak vseeno: si res pravilno nastavil port forwarding za port 80, ki ti ga naj preslika na tisti IP naslov, kjer ti teče Apache strežnik?
rene_9 ::
Tole pa je eden bolj zmedenih postov
Ja sem pravilno nastavil.
Lp!! :)
misek ::
Morda imaš Apache strežnik skonfiguriran na napačnem IP naslovu in ti sploh ne sprejema zahtev. Poglej s tcpdump-om, kaj ti leti na strežnik.
jamiroq ::
zna bit, da ti le v tvojem lanu deluje tako; si poizkusil odpreti url z racunalnikom, ki ni v tvojem lokalnem omrezju (magari z gsm aparatom)? nekateri firmwarei za linksys wrt54g so tako routali (oz. niso :)) promet, mogoce ima ta siolov modem/router enako finto...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341503 (41959) | ignats |
» | Zunanji dostop do straniOddelek: Omrežja in internet | 1277 (1141) | xardas |
» | Webmin errorOddelek: Operacijski sistemi | 2267 (1774) | xtrat |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5943 (5633) | dreamtheater |
» | ruterOddelek: Omrežja in internet | 1857 (1649) | DeeCoy |