Forum » Pomoč in nasveti » Adapter USB na LPT
Adapter USB na LPT
droid ::
videl sem da obstajajo tej adpterji za printer. Zanima me pa če se da gor priklopiti tudi druge stvari ne samo printer.
Jaz bi priklopil gor LCD 128x64 z enim od tistih krmilnikov ki jih podpira LcdStudio. Na plošči imam LPT port rad bi si pa naredil eno škatlico z lcdjem, ki se napaja in sprejema podatke z enim USB kablom, da nebi rabil LPT kabla + napajanje. Zato me zanima če bi lahko tak adapter ugradil v to škatlico in bi delalo tako kot je treba.
Jaz bi priklopil gor LCD 128x64 z enim od tistih krmilnikov ki jih podpira LcdStudio. Na plošči imam LPT port rad bi si pa naredil eno škatlico z lcdjem, ki se napaja in sprejema podatke z enim USB kablom, da nebi rabil LPT kabla + napajanje. Zato me zanima če bi lahko tak adapter ugradil v to škatlico in bi delalo tako kot je treba.
ender ::
Moral boš stestirat, vendar se mi zdi, da ne bo delovalo - pri obeh USB->LPT kablih, ki sem jih uporabljal do sedaj, jih je Windows prepoznal kot "USB printing support", in ne kot LPT port.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel - adapter za starejši tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3082 (2734) | andromedar |
» | 10 printerjev na en server?Oddelek: Strojna oprema | 2326 (1776) | Veron |
» | Vmesnik - printserver za printer???Oddelek: Strojna oprema | 931 (887) | Keyser Soze |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1840 (1632) | |ke |
» | Kako do dveh LPT portov?Oddelek: Strojna oprema | 1065 (983) | LoneWolf |